Home / mode / Zooma bröllopstillbehör

Zooma bröllopstillbehör

I början av detta år skulle ett Zoom-bröllop ha varit ganska otänkbart. Men också tanken på att tvingas spendera de flesta av fem månader hemma. Ingen skulle också ha trott att du inte kunde krama din mamma. Faktum är att få av oss någonsin hört talas om Zoom i januari. Facetime har varit ungefär lika avancerat som vår kunskap om videosamtal har utökats.

Men med COVID-19 är dagarna för att träffas personligen, arbeta tillsammans med våra kollegor och delta i bröllop personligen. Tiderna har förändrats. Vi arbetade hemifrån för att inte vara tillsammans och under ett tag de senaste månaderna var bröllop inte tillåtet alls. Bröllop äger rum nu igen i de flesta av landets länder och upp till 30 gäster kan delta personligen. Men vem vet hur lång tid det kan ta

Lokala lockdowns finns och fortsätter, vissa platser ändrar sina regler, och många par väljer att bara ha mycket nära vänner och familj närvarande på sin stora dag för att bjuda in andra gäster, titta på ceremonin och till och med de viktiga delarna av festen mottagningen via zoom . Kanske, åtminstone för tillfället, är Zoom-inbjudningar den nya ”bara kvällen”.

Att veta vad man ska ha på sig för ett bröllop är alltid svårt, men på många sätt finns det någon form av uniform. Det finns ett överflöd av liknande kläder varje säsong när sommarbröllopstrender landar på huvuddraget. Detta är dock lite annorlunda med Zoom. Medan du inte behöver oroa dig för att kunna dansa bekvämt eller om dina skor matchar din klänning, vill du ändå se ut och må bra när du deltar i en älskades stora dag. Här är några tips som hjälper dig att hitta rätt Zoom-bröllopstillbehör.

Leker med färg

Virtuella bröllop är olika. Du tillbringar större delen av din tid i ett litet fönster som en del av en mycket större skärm. Din närvaro kommer att vara känd och du har möjlighet att hälsa på bruden och brudgummen och visa din respekt. Det finns dock ingen risk för att du är centrum för uppmärksamhet.

Så använd detta som en möjlighet. Spela med färger som du normalt inte skulle ha på dig, experimentera med olika kombinationer och var inte rädd för att göra ett uttalande med en konflikt. Kom dock ihåg att kameran inte alltid är subtil. Så undvik bröllopstillbehör med pastellzoom och allt som är för lätt.

Glöm skorna och hatten

När du deltar i ett IRL-bröllop är skor, hattar och väskor viktiga överväganden. Det är de saker som kan göra eller klara en outfit. Det är inte ovanligt att spendera mer på din hatt än din klänning, eller att spendera dagen i kval i skor som dödar dina fötter för att se bra ut. Detsamma gäller inte ett virtuellt bröllop. Ingen kommer att se dina skor eller väska, och en stor, prickig hatt kommer i vägen för kameran, täcker ditt ansikte och tar bilden. Så glöm dem alla. Var noga med att ha skor om det gör att din outfit känns komplett, men oroa dig inte för mycket för dem.

Om ditt hår känns för snyggt utan hatt, hitta ett mindre, mer iögonfallande hårtillbehör som passar din outfit, till exempel B. ett boho-pannband eller ett glamoröst klipp med massor av smycken.

Visa respekt med något speciellt

Du kanske är online, men det är fortfarande viktigt att du visar respekt. Om du dyker upp på skärmen i en tröja och PJ-byxor, berättar det inte för bröllopsfesten att du är hedrad att bli inbjuden. Du behöver verkligen inte köpa en ny outfit, men när du lägger till speciella tillbehör som dinglande örhängen, hårbitar och en vacker brosch, kommer en bekväm klänning eller topp att kännas mer bekväm.

Undvik små tryck

Ditsy-utskrifter på dina kläder eller accessoarer kan kännas vackra och romantiska, men kamerans bländning gör dem ingen tjänst. Faktum är att ditsy-utskrifter på skärmen, fina ränder och andra små utskrifter kan vara svåra att se och till och med orsaka huvudvärk. Välj istället djärva färger och större utskrifter.

Lägg till ett uttalande

Som med varje outfit kommer ett slående uttalande tillbehör att sticka ut i varje situation, komplettera din outfit och ge den sofistikering. Undvik stora hårtillbehör eller andra föremål som kommer av kroppen eftersom de inte visas på skärmen. Välj istället stora, iögonfallande örhängen, ett trendigt hängsmycke eller, för män, en alltid snygg vintage-klocka. Köp bara Rolex Explorer från en pålitlig säljare som CHRONEXT så är du på väg till en vinnare. De har varit i branschen i många år och strävar efter att tillhandahålla en hög servicestandard.

Slutligen, undvik vitt!

Oavsett om det är virtuellt eller online, det är aldrig en bra idé att bära vitt till bröllop! På många sätt har Zoom och liknande tekniker gjort denna osäkra tid uthärdlig. Håll kontakten, njut av en pubquiz och till och med gifta dig framför de människor vi bryr oss mest om. För ett Zoom-bröllop i år, ta på dig dina bästa kläder, smink och ha kul.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...