Home / heminredning / Wayfair sovrumsbänkar

Wayfair sovrumsbänkar

Wayfair sovrumsbänkar är idealiska möbler för sovrum eftersom de ger plats för att ta av dig dina skor och lagringsutrymme. Medan en hall är en traditionell plats för en inbyggd förvaringsbänk, skulle bänken inte existera i sovrum, vardagsrum eller kök och skulle verkligen vara användbar.

manuell

Forma två plankor av 15 ”x 16” plywood och två plankor av 16 “plywood med 48” plywood i sovrumsbänkar, såvida inte ändstyckena är på insidan av de större bitarna, runt hörnen för att bilda lådan. Lim ihop hörnfogarna i lådan och säkra dem med 3 jämnt fördelade 1 5/8 tum däckbultar genom varje fog.

Centrera ena sidan av ett 40-tums pianogångjärn längs 48-tums kanten av en 17-tums och 48-tums plywoodbit som kommer att utgöra locket på Wayfair-bänkarna. Fäst gångjärnet i locket med en halv tum däckskruvar. Centrera locket över lådan, som har en halv tum läpp på framsidan, och fäst den andra halvan av gångjärnet på baksidan av lådan. Måla lådan och locket och låt dem torka enligt tillverkarens anvisningar. Hitta väggstängerna som du vill installera bänken på. Placera lådan direkt på väggen och fäst den på väggen genom insidan av lådans baksida i väggstolpen med 3 jämnt fördelade 2 5/8 tum däckskruvar.

Sovrumsbänkar | Upp till 60% rabatt till och med 12/26 | Wayfa
Handla Wayfair för förvaringsbänkar för att matcha varje stil och budget.
George Oliver Dietz stoppade förvaringsbänkar och recensioner | Wayfair.
Sovrumsbänkar i metallram | Wayfa
Förvaringsbänk med king size-säng | Wayfa

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...