Home / kvinnors outfit / Vivienne Westwood väska

Vivienne Westwood väska

Detta kan vara en kortfattad beskrivning av hur Vivienne Westwood-bagaget har sitt ursprung.

 

1971 till 1980: I slutet av 1960-talet var hippie Style-looken omtyckt i London och utvecklades till en modeinspiration för individerna, men Vivienne Westwood skiljer sig helt från andra. Vivienne startar företag med att göra plagg till Teddy boy. Hans första utlopp var öppet i Kings Highway med namnet Let it rock. 1972 utvecklades cykelkläder, blixtlås och läderbaserat till att bli ett fokus för designer. 1976 återöppnades Mclarins Intercourse-pistol efter stängning av punkrock-typen som imponerades av DI Y-estetiken. För närvarande förstås utloppet av titeln som Worlds Finish som döptes om 1980.

 

1981-1987: Under dessa år skedde extra förbättringar och mycket varor har designats av Vivienne Westwood som plagg, bagage och mycket extra. Vivienne Westwood-bagage har dessutom designats under denna tidsperiod och utvecklas ständigt till att bli omtyckt bland många individer.

 

Så här började Vivienne Westwood med designen av olika varor som finns på marknaden nu. Det är den mest omtyckta modellen som individer gillar idag och den har ett stort antal varor. Den har varje produkt som sträcker sig från plagg, bagage och varor som varje dag vill ha. Vivienne Westwood-bagage föredras extra av individer idag som i jämförelse med ett annat bagage på grund av väskans design och tillverkning. Påsens utformning lockar individer och så individerna föredrar detta bagage förmodligen mest.

VIVIENNE WESTWOOD - Väskor - Selfridges |  Handla Onli
Vivienne Westwood Väskor |  Vintage Fanny Pack bältesväska |  Poshma
Vivienne Westwood Plaid Derby Bag |  Vivienne Westwood väskor, grön.
Vivienne Westwood Väskor |  Bowlingväska Äkta |  Poshma
Vivienne Westwood Rachel svart läderväska - Harvey Nicho

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Herrlinnetröjor

Rätt intressant utseende   Mans linneskjortor är en av många olika varor ...