Home / heminredning / Vitt tunnelbana kakel badrum

Vitt tunnelbana kakel badrum

De vit tunnelbana kakel badrum Tunnelbanan har en rektangulär form så länge som en tegelsten och de installeras en rad i taget. Varje rad är vanligtvis förskjuten från raden ovan och nedan. Om ditt badrum har vita tunnelbana kakel och kakel gränser, dekorera utrymmet med noggrant utvalda färger, belysning, armaturer och skåp. Vita tunnelbanor är ljusa och svala, men vissa jordfärgade tillbehör kan värma upp din rumsdesign. Badrummet är ett utrymme i hemmet som ofta förbises när man dekorerar.

Ironiskt nog, på en vanlig dag tillbringar folk mycket tid i badrummet. Men det förbises ofta när det gäller att dekorera ett hem. Många badrum har vita badrumsfärger i tunnelbana. Vilket fungerar bra för att måla och dekorera om du vill. Att dekorera vita badrumsplattor kräver viss förberedelse. Rengör badrumsplattorna med en stark kakelrengörare.

Torka av med en icke-slipande skurplatta för att avlägsna vattenmärken och mineraluppbyggnad utan att repa plattan. Smuts och skräp ska tas bort från linjerna i både badrumsgolvet i tunnelbanan och injekteringsbruk innan du fortsätter med dekorationen. En tandborste kan hjälpa till att rengöra injekteringslinjerna.

Uppsats: Hur 1918-pandemin inspirerade den moderna baden
En klassisk vit tunnelbana kakel badrum designat av vår tonårs son.
Bilddetalj för -... tunnelbana kakel backsplash, vit tunnelbana kakel.
Idéer och inspiration för badrumsfärg |  Benjamin Moore 2020.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...