Home / heminredning / Vitt badrumsskåp

Vitt badrumsskåp

I den här idéboken hanterar vi inte de senaste trenderna inom vit badrumsgarderob, Vi tittar inte på det senaste inom spa-utrustning eller de senaste inbyggda möblerna. I denna idébok tittar vi på en av de mest grundläggande aspekterna av ett bra badrum, förvaringsutrymme. Rustika golvbrädor i badrummet är gjorda av levt trä. De andas in atmosfär och går så underbart med badrumsdörren och badkarets ram.

Speglarna på hyllans baksida är smart placerade. Enligt vår åsikt kan du aldrig ha tillräckligt med speglar i badrummet som är dolda dolda bakom badrumshyllorna. Atmosfären i detta rustika badrum förstärks av landsbygdens tolkning av badrumsskåpet. Från keramik till söta björnar passar de alla det nationella temat.

Sedan kan vi sätta mörka träskivor och stämningsbelysning. Men stilen är helt annorlunda och vi tittar på ett modernt snarare än ett lantligt badrum här. Badrumshyllans stil motsvarar helt detta och det märks att samma material har använts i hela badrummet. På dessa badrumshyllor ser vi små produkter som kan ses Badrumsmöbler Det finns tillräckligt med lagringsutrymme under diskbänken för att hålla allt utom synhåll.

Amazon.com: TANGKULA väggmonterat badrumsskåp trämedicin.
Wakefield No Tools väggskåp |  Bed Bath & Beyo
Vit trä Maryella skåp för badrumsmedicin |  Världsmarknaden
Fantastiska erbjudanden på White Shaker badrumsskåp med 2 hyllor

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...