Home / heminredning / Vita matsalsuppsättningar

Vita matsalsuppsättningar

Vita matsatser – Detta inlägg undersöker matsalar som är inredda i vitt och trä. De enkla materialen och den okomplicerade designen låter de speciella ögonblicken stå i centrum. Vita väggar och skåp gör att matsalen sticker ut med vikt. Sedan naturligt trä i det enkla bordet och de ikoniska Wishbone-stolarna som står i kontrast med de minimalistiska materialen som används överallt. Ett annat exempel är matsalen med Wishbone stolar. Detta verkar tydligt påverkas av skandinavisk design, som är utrustad med ärliga material och karismatisk, eklektisk inredning.

Berörda vita golv och traditionella skåp verkar berätta sin egen historia. Denna matsal har en dramatisk dynamik mellan ljusa och mörka element baserade på varm träkorn. Kapade stolar av Francesco Rota växlande mellan svart och vitt, en unik svart hänglampa som återger arrangemanget ovanifrån.

Ett vackert matsalarrangemang som passar för en distinkt lagerinredning. Trä och vita accenter flyter sömlöst in i det omgivande utrymmet. En touch av industriell överklagande tar denna skandinaviskt inspirerade matsal till nästa nivå. Den svarta bordsskivan, den svarta keramiken och det vita skåpet ser fantastiskt ut för ett naturligt trä. Omedelbart stjäl en cantilever ljuskronans show och centrerar ögat. Matsalen består av vita stolar med en snygg slädbas och ett bord med vackra böjda ben.

Traditionell matsatsuppsättning 7 ST i traditionellt vitt trä.
Bronwyn Krita Vit 60
Steve Silver Camila White Black 7pc Dining Room Set |  Den snygga Ho
Valebeck vit och brun rektangulär matsats från Ashley.
White Provincial Dining Set |  Vita matsalsmöbler, matsal.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...