Home / kvinnors outfit / Vita kilar

Vita kilar

Kom igång med kilen. Oavsett om du är på väg ut på en kväll eller bara älskar den informella natten, ger ett par vita kilar din outfit en perfekt kontakt för ett fantastiskt tillfälle. Du vill helt enkelt köpa de senaste kiltyperna från helt olika designers, eller designare efter eget önskemål. Med dessa skor är det möjligt att skaffa helt olika fantastiska framträdanden, och listade nedan är bara några knep för att komma igång.

 

Värm sommarsäsong design

 

Om du är på väg mot ett värmeklimat, varför inte koppla av med glamorösa kilsandaler. Wedge har härliga mönster, från de tjocka bilderna till de klassiska klassikerna, du kommer att kunna njuta av din sommarsäsong på ett enkelt sätt. Olika tillverkare och designers att välja mellan är definitivt enorma. Välkända tillverkare omfamnar Jessica Simpsons, 9 West och Kenneth Cole Response för en uppdaterad look. När du har varje stil och lyx i tankarna, få det bästa av världens trendiga skor från Clarks eller Aerosoles.

 

Kommer officiellt

 

Om du vill ha en sak för ett officiellt utseende kan du inte på något sätt bli fel med kilpumparna. Kilar av pumpdesigner är släta och har ett komplicerat utseende som gör dem lämpliga för en arbetsplatsdräkt. För alla företag eller formella tillfällen kommer du att kunna fylla din outfit med den överdrivna hälkilen från tillverkare som liknar Naturalizer. För speciella tillfällen är tillverkare som liknar Badgley Mishka de finaste om de är ute efter satinbandiga skor för en natt.

 

Var noga med att matcha dem med den exakta klädseln till ditt evenemang, men håll bekymmer i schack eftersom vita kilar matchar med mycket mer designkläder.

Söta vita sandaler - Wedgesandaler - Cork Sanda
ASOS DESIGN Justina espadrille kilar i vitt |  SOM
Söta vita kil sandaler - Vegan läder kil sandaler - Wedg
Guess Vit Huyana3 Cork Wedge Sandaler - Dam (3850 INR.
Amazon.com |  Crystal Queen Wedges Pumps Heels White Lace Wedding.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Herrlinnetröjor

Rätt intressant utseende   Mans linneskjortor är en av många olika varor ...