Home / mode / Vita bläck tatueringar

Vita bläck tatueringar

Vita bläck tatueringar

Vita bläck tatueringar ser mycket mer subtila ut och beror helt på det bläck som din tatueringsartist använder. Gå inte efter dem om du har fräknar eftersom de kanske inte dyker upp ordentligt. Du behöver den extra stöten för att göra den synlig – så att få en kan vara mer smärtsam än vanligt.

Men på grund av deras låga sikt är de bättre lämpade för professionella områden. Det är också mycket reflekterande på blek hud. Dess största fördel är att den lyser under UV-ljus! Så se till att din tatuerare använder bläck av god kvalitet för att förhindra erosion över tiden och att de implementerar designen exakt hur du vill att de ska.

Unika vitt bläck tatuering mönster för handled och fingrar:

  • Atlas: Få världen i dina händer genom att få en enkel vitt bläckatlas handleds tatuering! De är utmärkta för karriärmöjligheter eftersom du kan gömma dem med långa ärmar och visa glöden under festklubbens sena natt!
  • Astrologi: Himmelskonstruktioner av stjärnorna, solen och månen på handleden är mycket populära i vitt bläck. De erbjuder en känsla av fred såväl som estetiskt värde. Du kan också välja en enkel ”kärleksdesign”.
  • hålla tyst: Om du har en mörkare hudton är det bäst att välja en fingertatuering med olika symboler som representerar ”tystnad”. Din hand blir en vacker duk där du kan måla den med en ”fredstatuering” i vitt bläck.

Trevlig Vitt bläck tatuering mönster för ryggen:

  • Tillbaka Fox: För en sensuell och överdådig effekt, överväg att använda en frodig vit bläckfisktatuering mitt på ryggen.
  • Ytterback: För en djup och intensiv effekt kan du välja en blommig eller symbolisk backback-design. Det kan orsaka mycket smärta, men slutresultatet är värt det.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...