Home / heminredning / Vit sovrum fåfänga uppsättning

Vit sovrum fåfänga uppsättning

Vit sovrum fåfänga set – Förvandla en gammal sliten sovrumsskåp med ett nytt lager färg. Bläddra genom designen och dekorationen av inomhusmagasin eller använd sängkläder för färginspiration. Håll den gamla hårdvaran eller placera knapparna och remsorna på plats för ett nytt utseende. Flera lagerfärger krävs när du målar möbler. Och då ska du alltid arbeta i en dammfri miljö med mycket ventilation.

Förbered dig på att måla den vita sovrumsfönstret. Ta bort alla lådor och dörrar från badrummet. Maskera spegeln av artighet genom att placera målarens tejp på spegeln. Täck det återstående området med en plastspegel för extra skydd. Maskera alla andra föremål som inte ska målas, inklusive tyg på en stol eller på byråns ansikten. Täck sätesdelen med plast för ytterligare skydd.

Lossa alla delar inklusive knappar och draganordningar. Om du återanvänder hårdvaran, lägg den i en plastpåse. Utse ett målningsområde. Placera duköverdraget på golvet. Täck över området med ytterligare plast efter behov. Sand all fåfänga suddiga ytan; Använd fint sandpapper för medelstora korn och slipa ytan i riktning mot träkornet. Torka av dammet med en antistatisk trasa.

Torian Vanity Set |  Sovrumsfängelset, vitt fåfängebord, vitt.
Vitt sovrumsfängelset - Decor Ide
Vit fåfänga set |  Vit sovrumsset, flickasovrum.
Baxton Studio Sylvie White och Natural Bedroom Vanity Table-154.
Louise Transitional Vit 2-bitars fåfängeset |  Fåfänga uppsättning.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...