Home / kvinnors outfit / Vintage väskor

Vintage väskor

Du har redan sökt efter tjejväskor för 2016 och har kollat ​​alla de helt moderna bagage som kan finnas där ute av de högsta tillverkarna. Oavsett hur lockande de ser ut, har det klassiska bagaget en kant över sig. Flickor kan inte eliminera den magnetiska dragningen hos det klassiska bagaget. De lockar dig med sina djupa rena läderbaserade nyanser och slitstarka design. Det uppenbara är färgalternativet för dessa lilla bagage – mjuka och fridfulla färger ser faktiskt kvinnliga ut!

 

Om du inte har älskat att bära en klassisk väska, har du missat en utmärkt sannolikhet för mode i ditt utseende. Vintage-bagage kännetecknas normalt med sina gyllene spännen och läderbaserade remmar. Designen som ser vintage ut och påminner dig om föråldrade romankaraktärer får extra belöning.

 

Efter att ha fått en söt väska från det klassiska bagagesortimentet ta hand om den. Spännen ska poleras med mässingspolish varje vinter. Skydda ditt klassiska bagage från fläckar och missfärgning genom korrekt skötsel och rengöring. Rengöring av läderbaserat från fett och lera kan vara. Du bör använda fuktigt material för att göra detta. Torka påsen helt tidigare än du säljer den noggrant i ditt skåp.

 

Oavsett om du köper en helt ny klassisk väska från marknaden eller har den begåvad av din moster eller mormor, har den samma aura av nåd som klassisk utrustning gör. Att hålla din lilla koppling medan du går ut en natt eller har en besvärlig klassisk väska i axeln är en unik strategi.

The Vintage Bar - Onlinebutik för älskade lyxväskor och Fashi
Amazon.com: KPL 18 tums rustik vintage läderväska.
Kvinnors små läkare väska handväska läder crossbody väska.
Gucci Handväska, Klassisk Men Trendig |  Topán

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Herrlinnetröjor

Rätt intressant utseende   Mans linneskjortor är en av många olika varor ...