Home / heminredning / Välja badrums keramiska plattor

Välja badrums keramiska plattor

Badrums keramiska plattor Det finns ett brett utbud av färger, texturer och stilar. Det kan vara svårt att begränsa antalet val för att hitta det som bäst passar din budget och smak. Bestäm om du vill att din bricka ska vara bakgrund, accent eller huvudinredningselement i ditt badrum. Neutrala plattor ger en trasa för andra designelement. Levande, invecklade hantverksplattor kan bli ett utmärkt exempel på en annars dämpad interiör. Det är inte lätt att kakelplatta, så välj något som du älskar och kan leva med länge.

manuell

Skapa en färgpalett och stil för ditt badrum. Använd färgflaggor, tidningsbilder och tygfärgprover för att skapa en grundläggande plan. Tänk på det när du väljer keramiska plattor. Stora golvplattor kan överväldiga ett litet badrum. Små mosaiker tillför väggens visuella intresse men kräver oftare rengöring för att hålla injekteringen frisk. Mät brickorna du vill platta för att hitta den kvadratmeter du behöver täcka. Skapa en budget för ditt kakelprojekt. Lägg till en leverans- och installationsavgift om du inte planerar att göra hela plattan själv.

Dela det budgeterade beloppet med projektets totala kvadratfot för att bestämma hur mycket du kan spendera per kvadratfot. Många keramiska plattor för badrumsprodukter har ett kvadratmeterpris, så det här är ett användbart nummer. Ta reda på vilka typer av plattor som finns och välj flera stilar som intresserar dig. Vanliga plattor i badrum inkluderar vinyl, keramik, mosaik, glas, skiffer, kalksten, granit och marmor. Vissa stilar, som marmor, installeras bäst av proffs, medan andra, som keramik, är bäst för ett gör-det-själv-projekt.

Den ultimata guiden för att välja badrumsplattor |  realtor.com
Keramiska plattor i Syracuse, NY |  Fantastisk kakeloptio
Badrum, Keramikplattor Badrumsgolv Mosaik Tunnelbana Kaklat I.
5 tips för att välja badrumsplattor |  Vit fasad tunnelbana.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...