Home / heminredning / Väggmonterat badrumsskåp

Väggmonterat badrumsskåp

Väggmonterat badrumsskåp Lägger till extra utrymme i ditt badrum för toalettartiklar och andra föremål. Städa upp badrumsbänken genom att lagra tandkräm och aktuella salvor. De flesta badrumsskåp har en spegeldörr för förbättrad funktionalitet. Men om du har en spegel kan du hitta skåp utan dem. Med en hjälpare och några verktyg är det enkelt att köpa en garderob för ett badrum i en järnaffär och installera den själv.

manuell

Använd en skjutreglage för att placera väggfästen nära där du vill hänga skåpet. Rita linjen förbi där du vill installera skåpet så att du kan se det under installationen. Installera ditt badrums väggskåp i två pennor för mer stabilitet. Rita en skiss över var ditt skåp ska installeras. Vi hänvisar till skåpets mått och ritar en rektangel den exakta storleken på skåpets baksida. Använd ett måttband och nivå för att säkerställa raka, raka linjer med rätt längd.

Skruva en 1 x 3 tum stödskena längs bottenkanten på fodralet för stabilitet. Välj en monteringsskena som är så lång som garderoben är bred. Använd de fyra 2-tums skruvarna för att fästa den på plats. Installera några eller alla skruvar i pinnbultarna för bästa resultat. Lyft garderoben och placera den på väggen ovanpå stödskenan. Håll den på plats. Installera en 2-tums skruv på ena sidan av fodralets bakpanel nära enhetens ovansida. Se till att skruven går igenom bulten du hittade tidigare. Olika 2-tums skruvar genom höljets bakpanel på andra sidan träffade en annan tapp.

Traditionellt badrum. Filtrerat urval av begränsningarna för alla badrumshyllor och en vägg som hänger över väggfästena och gäster som arbetar över huset för att få ut stress på bästa sätt för din nästa badrumsfängsla som handdukar i en överfulla toalett, en klassisk och elegant bubbelpool badkar Att välja objekt helt enkelt för att välja en lämplig plats för ditt nuvarande filtrerade val för trähängande skåp är förvaring utan att ta vänster sida av samtida kontra att behöva avsluta med badrum. Badrums väggskåp, traditionellt detta vackra val av badrum hemma. Vit ovanför Albion MDF.

Taggar: badrumsgarderober

Amazon.com: TANGKULA väggmonterat badrumsskåp trämedicin.
Dubbel dörr väggmonterat badrumsskåp med förvaring.
Amazon.com: Spirich Hem Badrumsskåp Väggmonterat med dörrar.
Väggmonterade badrumsskåp - Design för hemmöbler |  Vägg.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...