Home / kvinnors outfit / Vad man ska ha på sig som en Hijabi-resenär

Vad man ska ha på sig som en Hijabi-resenär

Vad du ska ha på dig som en Hijabi-resenär: ”Världen är en bok och de som inte reser läser bara en sida” är en mycket känd St Augustine säger och faktiskt är det sant. Att utforska världen tar oss ut ur vår komfortzon och öppnar våra ögon för så många nya saker och upplevelser.

 

Oavsett om du reser ensam eller med någon för första gången, eller om du har rest tidigare, är det kul och med några tips och tricks kan du få ut det mesta av det. Som hijabi måste du ta vissa försiktighetsåtgärder och extra saker med dig. Vi har sammanställt en lista över alla viktiga modeartiklar och andra tillbehör som du behöver ta med dig när du reser så att du alltid är uppdaterad.

 

Det sägs att i Rom gör du samma sak som romarna. Detta bör också vara ditt mantra när du reser. Klä dig på rätt sätt för destinationen du reser till eftersom hijab inte begränsar dig på något sätt.

 

Så om du reser västerut vet vi att jeans och läder är mer trendiga och verkligen kommer att passa in i din ödmjuka och trendiga outfitformel. Maxi koftor och jeans fungerar också bra.

Vad man ska ha på sig som en hijabi-resenär - Just Trendy Girls: |  Hijab.
Hijabi resestil |  Trendiga tjejer, Hijabi, Travel sty
Hijabi resestil |  |  Bara trendig gir
Vad man ska ha på sig som hijabi-resenär |  Hijab mode sommar, Hijab.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Herrlinnetröjor

Rätt intressant utseende   Mans linneskjortor är en av många olika varor ...