Home / heminredning / Vacker badrum dusch kakel

Vacker badrum dusch kakel

Badrums duschplattor – Designer duschplattor kan skapa en intressant punkt i badrummet. Medan många duschväggar hamnar som en monokrom yta, kan lite designfärdighet skapa ett vackert designskåp utan att offra budgeten. Duschgolvet kan användas för att ge ett organiskt, jordnära mönster till badrummet och duschväggarna kan kaklas med enfärgade kakel eller flera olika kakelfärger och stilar för att ge skönhet.

Använd mindre kakel när du kakelar ett duschgolv för att luta golvet mot avloppet. Mosaikplattor som är 3 tum eller 3 tum eller mindre är bra val. Välj en kakel med en tuffare struktur för ett bra grepp under foten. Organiska mönster kan uppnås med stenstenar som ger en avslappnad naturlig konsistens. Andra brickor, som B. 2 x 2 tum mosaik, finns i olika färger för varje dekor.

Använd brickor av en storlek på duschväggarna för regelbundenhet. Att använda brickor av bara en storlek och färg kan också dölja brister i dina väggar eller i kakelinstallationen. Ett enda brickmönster behöver inte vara ett rakt och rakt mönster. Använd istället ett tegelmönster för att lägga till intresse genom att flytta varje rad med plattor halvvägs genom föregående rad.

Fantastiska idéer för duschplattor gör alltid perfekta badrumsdesigner.
Vackra badrumsidéer för din vägg och golv |  Hometa
Pin av Cindy Foltyn på Master Bath |  Fönster i dusch, modernt.
Vacker dusch med sexkantig kakel, vit 4 x 16 vit tunnelbana.
Pin av Smart Spaces Midland på Idéer för det nya huset |  Badrum.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...