Home / heminredning / Utomhusö

Utomhusö

Utomhusö – Människor har länge vetat att köket är hemmet i hemmet och av den anledningen. De försökte utöka sitt kök utomhus. Så fort det finns ett utekök kan du njuta av utomhus, grilla och helt enkelt njuta av dina medmänniskors sällskap utan att behöva springa in och ut ur huset hela tiden. Dessa utekök har blivit mycket bekväma och populära över hela landet.

Bygg ö-ramen med 2 × 4 och skruvarna. Fastighetens mått kommer att vara din. Du måste också skapa hörnposter där ramens hörn kommer samman. För att göra detta, lägg till ytterligare 2 × 4 över det inre hörnet av varje hörn av ramen. Skruva fast metallstånglåset i hörnen i ramens nedre del. Ark av plywood skärs till lämpliga dimensioner för att täcka vardera sidan av ramen. Skruva träet till ramen med skruvarna och en skruvmejsel.

Blanda en murbruk med rätt mängd vatten i blandningsskopan. Betyg murbruk runt ön med paddelsidan och låt den torka ytterligare 24 timmar. Ta en grundsten och använd murslev för att applicera murbruk på baksidan. Skrapa sedan bort överflödet och skårorna i kvarvarande injekteringsbruk för att skapa luftfickor. Från detta hörnsten kommer stenar som läggs i båda riktningarna. Justera så bra du kan. Låt hela ön läka i 2 till 3 dagar.

Utomhusfabrikat köksö |  Handla online nr
Fire Magic “L” Outdoor Kitchen Island Silver Pine - ENDAST Ö.
Vi bygger lyxiga utomhusöar - Concord NC - IBD Outdo
U-formad utekökö med bar överdel och pergola byggd över.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...