Home / mode / Upbeat Boho örhängen

Upbeat Boho örhängen

Upbeat Boho örhängen

Bär det boho-chic utseendet som trender i modebranschen idag! Prova stylingtillbehör med en arm full av armband, bohoörhängen eller ett uttalande halsband smyckat med fjädrar, pärlor och alla slags funky / hippie grejer. Mode handlar om att kombinera ornament och accessoarer för att ge en tilltalande känsla för din outfit. Du kan experimentera för att ta reda på vad som fungerar bäst för dig, men tumregeln är att inte överdriva det. När du bär livliga kläder, håll smycken till ett minimum och tvärtom.

Boho örhängen för ett elegant utseende

Boho-stil handlar om att kombinera levande sfärer för att representera en persons fria ande och individualism. För det zigenareinspirerade boho-chic utseendet, lägg på flytande tyg med tofsar, kedjor och fransar. Ta fram den bohemiska andan med optimistiska fjäderdammare eller tofsörhängen. Förbättra det med blommiga halsdukar, huvudomslag och en skraj kantad uttalandekedja.

Hur bär jag bohoörhängen?

  • Tofsörhängen: Tofsörhängen är en integrerad del av boho-mode. Allt du behöver är ett elegant par svarta tofsörhängen för att sätta ihop din vintage eller casual outfit. Du kan kombinera denna neutrala nyans av tofsörhängen med vilken stil och kläder som helst. Du kan kombinera denna typ av utsmyckade tofsörhängen med kimonor, maxiklänningar i tofsar och fransar, huvudomslag och fotkängor.
  • Långa ljuskronorörhängen: Ljuskronaörhängen väcker stor uppmärksamhet. För att inte se högt, behåll utrustningen för dessa Baumler. Kombinera det med ett elegant halsband eller välj ett litet elegant hängsmycke, brosch och armband för att komplettera ditt boho-utseende.
  • Fjäderörhängen: Fjäder är en integrerad del av det bohemiska utseendet. Det symboliserar den fria anden. Så inkludera den lätta och bekymmerslösa fjädern i dina örhängen för det perfekta boho-utseendet.

Gör ett djärvt modeuttryck med funky bohoörhängen och en boho-inspirerad uttalande choker och en glad kimono med fransar och kedjor.

Att vara på modet innebär att experimentera och vara kreativ. Du hittar många fler stilar och modetrender på vår Pinterest. Följ oss på Facebook och Twitter. Vi skulle älska att höra från dig. Leva länge! Lev vackert! Vi fortsätter att ge dig otroliga modeidéer.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...