Home / mode / Unika Panda Bear Tattoo Idéer

Unika Panda Bear Tattoo Idéer

Unika Panda Bear Tattoo Idéer

Jättepandor är högt ansedda i asiatisk kultur som en symbol för harmoni och lugn. Panda björntatuering idéer kanske inte är vanliga ännu, men många tatuering fans är mycket förtjust i pandor och har denna mjuka jätte varelse färgat på sina kroppar. Om du är på sociala medier har du förmodligen sett de många vansinnigt bedårande pandavideor som har gjort rundorna. Du kan inte låta bli att älska detta klumpiga, roliga och otroligt söta sätt som är infödd i de avlägsna bergsområdena i Kina. Ta reda på mer om pandabjörnar, deras värderingar och egenskaper här. Missa inte att utforska det vackra galleriet med tatueringsdesigner.

Symbolik bakom Panda Bear Tattoo Ideas

Pandabjörnar ser inte bara söta och bedårande ut. De kan vara vilda och hårda, även om de väljer att vara lugna och lat. Nåd, maskulinitet och femininitet, styrka och visdom är några av de drag som tillskrivs pandor. Pandatatueringar symboliserar också balans (Yin och Yang), samexistensen av styrka och mildhet, lugn och inre fred. Vegetarier bär ofta pandatatueringar, eftersom pandabjörnar är den enda arten av björnar som bara lever på bambuskott trots att de är allätande.

Panda bear tatuering sorter

Här kan du hitta kung fu panda-inspirerade tatueringsidéer, söta tatueringsidéer för pandabjörnar, panda- och bambutatueringar, geometriska pandadesigner och många fler otroliga tatueringar. Detta galleri är tillägnad några fantastiska tanda björntatuering idéer inklusive arg panda, vintage panda, traditionell panda, tecknad panda, panda silhuett, akvarell panda tatuering, panda fjäril tatuering och många fler. Se själv och spara den bästa stilen!

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...