Home / mode / Unika Halloween örhängen

Unika Halloween örhängen

Unika Halloween örhängen

Halloween-firandet kräver mycket förberedelser. Den här tiden på året, firad på ett udda och konstigt sätt, kräver allt speciellt. Från kostymer till Halloween-smink och från örhängen till rekvisita måste allt vara rent läskigt och läskigt. För de pågående trenderna inom örhängen har vi täckt dig. DIY örhängen eller korsben örhängen, söta pumpa örhängen eller blod droppande örhängen – galleriet är fullt av idéer för Halloween örhängen för att planera ditt utseende. Kolla in den fantastiska samlingen här.

Halloween örhänge idéer för andra världar

  • De läskiga krypande spindlarna är alltid det djärva uttalandet för Halloween. Så vad sägs om ett par svarta spindelörhängen och frossa? Om du vill ha utsmyckningar på spindelörhängen kan du välja de med matchande stenar och pärlor för ett lättare utseende.
  • Du har hört talas om spök- och vampyrmakeup. Vad sägs om knäppa och söta spökörhängen som är fulla av skräck och skräck, men också vansinnigt söta? Du kan kombinera dem med din Halloween-kostym och tra-la! Låt oss skrämma några själar.
  • Pumpor är den viktiga delen av Halloween. Så du kan också välja pumpaörhängen med gamla verk och dekorationer på toppen.

Lätt DIY Halloween örhänge idéer att skapa för den kreativa själen i dig

Varför shoppa i butiker när du kan skapa ditt eget par Halloween-örhängen som skrikar skrämmande?

  • Du kan välja att skulptera små förtjusande fladdermöss av lera för en underbar fladdermusörhänge. Andra djur som du kan forma – flygande räv, paddor, spindlar etc.
  • Mumieörhängen är ganska unika. Binda bara mätare runt små lerkulor och dra stora uttrycksfulla ögon med en markör för en vansinnigt söt mammaörhängen.

Halloween är rätt tid att bli av med ljuskronorna och de vanliga nitarna för något läskigt och läskigt, rätt tid att bära kistor och blod som hörlurar. Upptäck fler sådana mystiska Halloween-örhängen i galleriet nedan.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...