Home / heminredning / Unik design Badrumsfläkt med ljus

Unik design Badrumsfläkt med ljus

Badrumsfläkt med ljus – Den aerodynamiska formen uppifrån och upp maximerar luftrörelser eftersom det minimerar den kraftförbrukande turbulensen som minskar fläktens effektivitet. Eftersom dessa formade blad fungerar mer med mindre ansträngning fungerar de bra med en mindre motor. Flata bladfläktar kan också vara effektiva, men de matchar inte den höga prestandan hos dessa unika blad med CFM per watt.

När sommarluften blir lugn ger en konstgjord bris på en veranda eller terrass välkomstkylning. Och kan till och med blåsa bort myggor. Dessa fläktar, även kända som takfläktar, har förseglade höljen och elektriska komponenter som tål fukt och fukt. Det finns två typer: de är certifierade för fuktiga men täckta platser som verandor, garage och källare och för fuktiga, exponerade platser som däck, pergolaer och uteplatser.

Ta ut det! Observera att utomhusfläktar måste flytta högre mängder luft än inomhusmodeller – minst 6000 cfm. För att hålla bort buggar bör du använda minst 8 000 cfm. Leta efter ABS-blad i plast och marina rostfria stålhus som gör saltluft flytande i kustområdena. Om du byter ut en taklampa med en av dessa, skaffa en modell med fjärrkontroll.

Badrumsventil med lätt unikt Hunter Ellipse Imperial Bronze.
Avgasfläkt badrum med ljus unikt Quirky iso 90 Crm badrum.
QTNLEDA Bad- och ventilationsfläktar - NuTone |  Badrum tak.
BRL-QTNLEDA Badrumsfläktar LunAura ™ 110 CFM Ventilationsfläkt.
Cfm Avgasfläkt Badrum Inspirerande Airzone 50 Cfm Badrum.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...