Home / heminredning / Undermonterad handfat

Undermonterad handfat

Undermonterad handfat – Installationen av en monteringshandfat på en granitplatta kräver precision, noggrannhet och lämpliga monteringstekniker. Detta för att förhindra att den separeras från bänkskivans botten och faller in i skåpet nedan. Förutom fästelementen som levereras med ett kommersiellt tillgängligt tvättställssats. Epoxitätningsmedlet behövs för att fästa diskbänken ordentligt i graniten. När den är korrekt installerad kommer en diskbänk att fästas på undersidan av däcket så att bänkskivans yta kan fungera som en diskbänk och rationalisera bänkskivans yta. För att installera den här högra diskbänken, tilldela en assistent att hålla diskbänken medan du fäster klämmorna på den.

Mät hålets bredd och använd ett handfat för att klippa en längd på 2 ”av 4” av något längre trä. Torka av granitytans undersida med en torr trasa för att avlägsna smuts. Applicera ett jämnt lager silikontätningsmedel på toppen eller kanten av den undermonterade diskbänken. Ta den under diskbänken och använd den tätade läppen för att lyfta upp den i mitten av granitplattan. Skjut diskbänken mot bänkskivans botten.

Placera träet på 2 x 4 tum precis ovanför diskbänkens öppning över diskbänken på toppen av bänkskivan. Dra åt klämman delvis för att hålla diskbänken på plats. Förbered den tvådelade epoxin enligt anvisningarna på etiketten. Dra åt skruvarna som håller fast klämmorna och låt epoxin och kittet härda under den tid som anges i instruktionerna på etiketten.

Hahn keramisk oval, undermonterad handfat med överflöd - Walmart.
Keramisk, rektangulär, undermonterad handfat med överflöd.
Scarabeo av Nameeks Miky Ceramic Square Undermonterat handfat.
Nantucket sjunker TRS 20 tums handklämd rektangelunderfäste.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...