Home / mode / Underbara Disney-tatueringsidéer

Underbara Disney-tatueringsidéer

Underbara Disney-tatueringsidéer

När du får Disney tatueringar, Se till att de får den ökändhet de förtjänar. Du behöver inte alltid vara barnslig; De symboliserar också en persons attityd och tro. Förutom berömda Disney-karaktärer finns det också ett litet Disney-slott med fyrverkerier, Cheshire-kattatatueringar och andra meningsfulla Disney-tatueringar.

Populära Disney-tatueringsidéer och -designer

  • Sovande skönhet: Vem skulle inte vilja att denna vackra jungfru ska pryda sin kropp? Gå efter en livlig och animerad halvärmad tatuering för en färgstark effekt. Du kan också få ett Sleeping Beauty Castle eller andra Disney-prinsessor som du väljer.
  • Minnie och Mickey: Mickey och Minnie är en av de mest bedårande par tatueringsdesignerna att få. De representerar den förtjusande kärleken de delar med varandra, förutom deras lekfulla och glada uppförande. För en extra vintage touch kan du och din partner få dem i svartvitt.
  • 101 dalmatiner: Hundälskare, här är ditt perfekta samtal! Få en söt dalmatisk design som inte bara bekräftar din kärlek till Disney utan också betyder familjeband och kärlek hemma.

Excentriska Disney-tatueringsdesigner för din knäppa smak

  • Lilla sjöjungfrun: Om du älskar sjöjungfru tatuering mönster, kan du gå till den vackra och oskyldiga sjöjungfrun Ariel. Användningen av attraktiva designelement som vattenväxter, marina djur, fiskar och levande färger gör det ännu mer ovanligt och intressant.
  • Abstrakt Cheshire Cat: Denna Cheshire-kattdesign kombinerar ett populärt Disney-färgschema med en mystisk bild av det tredje ögat och abstrakta geometriska former. Verkligheten bryter runt denna konstiga boll på ett bedårande sätt.
  • Disney-skurkar: Om du vill ha något annorlunda än besättningen kan du välja dina favorit-Disney-skurkar – Ursula, Cruela de Vil, etc. med bakgrund i målat glas för att göra ett bättre uttalande!

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...