Home / heminredning / Tuftad sovrumsbänk

Tuftad sovrumsbänk

Tuftad sovrumsbänk – En bänk är en dekorativ komfort som kan fungera som ett extra säte i ditt sovrum. Gör en tvättad sovrumsbänk som matchar den övergripande utformningen av rummet. Den vanligaste användningen av en accent på en sovrumsbänk är i slutet av sängen. Men behöver inte förlänga sängens bredd. Du har det kapade virket som är skräddarsytt för dig när du köper det för att spara tid och det smutsiga arbetet med att klippa.

Mät och markera plattan 2 tum var tredje tum längs dess längd och bredd. Markeringarna är där sätet kommer att tuftas; Justera mätningarna om du föredrar ett annat avstånd mellan trådarna. Täck varje hål på den fläckiga sidan av bänken med en remsa tejp. Klipp av en del av klädselskummet så att det passar ovanpå bänken.

Klipp en bit tyg och vadd så att de sitter på toppen, sidorna och 4 tum längst ner på bänken. Vik batten över sätets överdel och säkra den längst ner med en häftapparat. Vik tyget över batten och säkra det på samma sätt. Dra åt klädselnålen och trä tejpen genom ett av hålen i bänken genom tyget. Fäst 1/4 tums träskiva med skruvar på bänken, på tejpen och de knutna trådarna. Fäst de fyra dekorativa benen i varje hörn på sovrumsbänken med skruvar och ett litet stöd L.

Berlin Tufted Bench |  Keramik Ba
Pale Pink Velvet Tufted Bed with Pink Bench - Transitional - Bedro
Martin tuftad stoppad bänk |  Keramik Ba
Lorraine tuftad stoppad bänk |  Keramik Ba

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...