Home / mode / Trendigaste Sterling Silver Örhängen

Trendigaste Sterling Silver Örhängen

Trendigaste Sterling Silver Örhängen

Örhängen i sterlingsilver är lätta att se på och kan krydda ditt tråkiga utseende på nolltid. Örhängen i sterlingsilver är designade med den sofistikering som vi alla längtar efter tillbehör, särskilt örhängen, eftersom det påverkar vår stil och personlighet. Vi har skapat alla underbart vackra sterling silverörhängen från hela världen åt dig. Kolla in det här och kom tillbaka senare för att tacka oss.

Från röda mattor till gator har silverörhängen alltid fått folkmassan att gå

  • Vi älskade band som barn och naturligtvis älskar vi dem fortfarande. Men vad händer om vi sa till dig att du nu kan ha samma bedårande band i ditt örhänge? Ja, de örhängen i sterling silver som visas är helt enkelt stilrena.
  • Har du ett runt ansikte och är inte säker på vad du ska ha på dig? Välj de subtilt vackra örhängen i sterling silver i lilja. Kombinera den med en lång maxiklänning och lämna intryck.
  • Naturälskare? Låt världen veta om det. Ett enkelt par örhängen i örhängen i silver är tillräckligt för att få världen att skrika om din affinitet.

Vad är ’925’ i 925 sterling silverörhängen?

Till skillnad från rena silverörhängen med en sammansättning av 99,9% silver och 1% andra metaller, främst koppar, består sterlingsilverörhängen av 92,5% silver och resten är koppar. Och det är just av den anledningen som det är känt som 925 silverörhängen.

Örhängen i sterling silver perfekt för fester

  • Du kan utrusta din vinröda, sammetslen midiklänning med något fint, till exempel med den hamrade sterling silverörhängen från Dawn.
  • När det gäller en dyr cocktail eller ballrock kan du också para ihop den med en kunglig Swarovski kristallörhänge gjord av sterlingsilver.
  • Leta efter lila ljuskronor i sterling silver om du vill ha något tungt och vackert. Lila är en partifärg hela tiden.

Örhängen i sterling silver är helt enkelt imponerande när du kan forma dem bra. Om du behöver en bättre dos av andra varianter och stilar av sterlingsilverörhängen som ljuskronor, oändliga örhängen eller något lite mer ovanligt kan du besöka vårt galleri nedan.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...