Home / mode / Trendiga Tragus Piercing Idéer

Trendiga Tragus Piercing Idéer

Inte alla har en liknande modekänsla. Traguspiercing är fortfarande en ganska okonventionell typ av öronpiercing. Modeller, gothmode-fans, punkartister och kvinnor med en udda känsla för stil är vanligtvis de som bär perforerad brosk, särskilt tragus och anti-tragus piercingar. Om du undrar vad eller var exakt tragus är, är det det lilla triangulära brosket som sträcker sig från ditt ansikte till ditt öra och sticker ut utanför hörselgångens öppning. Du kan skjuta ett finger diagonalt ut ur ögonvinkeln för att röra vid tragusen. En traguspiercing är en perforering av denna lilla triangel.

Tragus piercing Smycken – Populära val

Bli inte förvånad om du blir kär i tragus piercingar efter att ha besökt detta galleri som uppriktigt sagt är en fest för ögonen! Tragus piercing smycken är mycket mångsidiga; Du kan bära hantlar, fångna pärlringar, nitar och klickare i din traguspiercing. Blå safir, strass, sterlingsilver, guldarmband, diamantknoppar, färgglada opala ädelstenar och metall är några av de mest populära alternativen när det gäller dekorativa tragussmycken. Naturinspirerade örhängen som sköldpaddor, blomknoppar, stjärnknoppar och klickar, bladörhängen mm är trendiga och ser fantastiska ut på genomborrad tragus.

Tragus Piercing Pain Scale, Aftercare and Healing

Du kanske funderar på omfattningen av den tragus-genomträngande smärtan om du bestämmer dig för att din tragi ska perforeras. Tja, du skulle vara väldigt glad att veta att en traguspiercing inte är riktigt smärtsam, för även om tragus och anti-tragus ser väldigt känsliga ut, finns det väldigt få nervändar i dessa två brosk.

Det finns dock några saker att tänka på när du planerar att tränga igenom din tragus:

  • Tragus är mycket mottaglig för jäst eller svampinfektioner. Tvätta dig regelbundet med saltvatten i några dagar innan du perforerar din tragus.
  • Tragus piercingar kan ta allt från tre till arton veckor att läka.
  • Efter vård av tragus är piercing viktigt
  • Traguspiercing är fortfarande ganska ny, så besök en piercer som är erfaren och kan hantera piercingar exakt.

Att få en traguspiercing är en ganska enkel process och överkomlig för många också! Utforska det här underbara galleriet och ta reda på själv om du vill göra sport eller inte!

Att vara på modet innebär att experimentera och vara kreativ. Du hittar många fler stilar och modetrender på vår Pinterest. Följ oss på Facebook och Twitter. Vi skulle älska att höra från dig. Leva länge! Lev vackert! Vi fortsätter att ge dig otroliga modeidéer.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...