Home / mode / Trendiga idéer för bröllopsjalar

Trendiga idéer för bröllopsjalar

Trendiga idéer för bröllopsjalar

Om ditt bröllop ska äga rum under de kalla vintermånaderna, måste du bestämma hur du ska utforma ditt omslag med din bröllopsklänning för den stora dagen. Det finns många sätt att bära bröllopsjalar och omslag med bröllopsklänningar. Bär ditt bröllopspapper som du vill, från brosch till axelvridningsstil. Ser ut som en trollkvinna på din bröllopsdag och håll ögonen på dig. Här är några förslag på hur du bär din bröllopsduk på ett så elegant sätt som möjligt.

Hur bär jag bröllopshanddukar och omslag?

  • Vikad wrap-stil: Ser ut som en Disney-prinsessa på din bröllopsdag i en snygg bröllopsklänning med en balklänning och en knuten och vikad pashmina-omslag. Välj hur du vill utforma din bröllopsduk eller wrap när du planerar ett vinterbröllop. För denna unika pashmina-stil, vik omslaget i hälften en gång och sedan diagonalt igen. Håll i de två hörnen på omslaget och linda det runt axlarna innan du binder det på ena sidan.
  • Broschnålsstil: När du har vikat bröllopspappret i hälften draperar du bröllopspapper runt kroppen. Nästa steg är att lägga två bitar av ett omslag på ena axeln. Använd en dekorativ brosch och lägg den inte för nära halsen.

Hur man väljer rätt bröllopsduk

  • Material: När du väljer ett bröllopsduk måste du ta hänsyn till den tid på året som bröllopet skulle äga rum. Det finns många alternativ att välja mellan för ett sommarbröllop. Chiffongdukarna är bäst. Du kan prova spetsar eller lätta bomullssjalar för plyschbröllop på stranden. För höstbröllop är kashmir halsdukar, ull halsdukar eller silkeslindor och sjal bäst. För ett vinterbröllop är fina ullsjalar bäst med en bröllopsklänning.
  • Färg: Nästa viktiga sak att tänka på när du köper bröllopshanddukar är färg. Den metalliska bröllopsduken av metall ser bäst ut på brudar, medan bröllopsdukar i guld, turkos, silver, rosa, lavendel lavendel, fuchsia, lavendel, röd, marin, bronsbrun och gul ser bra ut på brudtärnor. Om du vill ha en rodnad bröllopsklänning, försök att välja en färg som passar din klänning.

Du kan välja rätt bröllopshanddukar och omslag till din bröllopsklänning genom att överväga faktorerna ovan. I det inspirerande galleriet nedan kan du skapa din egen stil på bröllopsdagen! Ha kul med att planera!

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...