Home / mode / Trenderande naken naglar

Trenderande naken naglar

Trenderande naken naglar

Underbara nakna naglar förtjänar en plats i dina modeidéer. För att få det perfekta nakna utseendet på dina naglar krävs en balans som inte är för tunn eller strimmig, även om den inte är alltför gul eller för rosa. Dessutom borde det inte vara för ljust eller för mörkt. Vissa matchande färger är en mjölkgrå nyans eller elegant babyrosa. Om du är en mani missbrukare är detta den bästa färglistan för att markera dig med naken nagellack. Ett ytterligare tips är naturligtvis att få en bra blank yta. Kändisarna visar de ljusaste rosa till djupa chokladbruna. Alla är vackra nyanser, men hemligheten är att välja rätt för din hudton.

Om du vill komma igång, här är några nakenfärgade idéer.

Perfekta naken nyanser

Naken nagellack finns i klassiska färger. Du kan bära dem när som helst. Var dock noga med att välja den som passar din hudton. Bestäm vilken kategori din maximala köttton faller under. Detta är ett utmärkt sätt att bestämma dina nakentoner. Det finns fyra kategorier totalt: Dark, Olive, Average och Light. Färger som är relativt ljusare eller mörkare än din hud kan göra att manikyren sticker ut, men du kan till och med välja några neutrala nagelfärger. Det finns inga regler för att perfektionera nagelkonst. Så bara experimentera.

Några eleganta färger att bära på eleganta nakna naglar

Det finns en mängd olika nakna nagelfärger på marknaden, från ljusa pastellfärger som rosa och persika till platina och kötttoner. De är lämpliga för alla tillfällen, och du kan skapa fantastiska mönster med även de enklaste färgerna.

  1. Ljusrosa akrylspikar
  2. Matt kista naglar
  3. Ljusrosa naglar
  4. Beige naglar
  5. Kistspikar
  6. Grå nakna naglar

Älskade den nakna nagelinspirationen? Upptäck fler nagelkonstidéer om du är en nagelkonstentusiast.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...