Home / heminredning / Traditionella idéer Vägglampor för badrum

Traditionella idéer Vägglampor för badrum

Badrums vägglampor – Ett brett utbud av badrumstillbehör kan ge det ljus du behöver. Men du vill också ha tillbehör som kompletterar inredningen i ditt badrum. Om din smak är mer traditionell har du inga problem att hitta praktiska och eleganta tillbehör. En vägglampa är en väggmonterad armatur med ett dekorativt skyddande skydd som täcker glödlampan. I ett badrum placeras vanligtvis en applikation på vardera sidan om spegeln ovanför diskbänken eller fåfängan. Applikationer finns i olika former och mönster som matchar ditt badrumstema.

Om du gillar det gammal-chic utseendet, överväga en mini-ljuskrona på vardera sidan om din spegel. Mini-taklampa-applikationer komplimangerar ett badrum med gammaldags inredning som en klo fot badkar och tunnelbana kakel golv. Du kan också välja en stor rustik vit ljuskrona och hänga den från taket i en annan del av ditt badrum. Ljusstakar finns ofta i småbutiker.

Många hårdvaruaffärer säljer ljusstake imiterade, som finns i mässing, smidesjärn och metall. För ett gotiskt utseende monterar du bara dessa lampor bredvid spegeln. De flesta av dessa lampor använder elektriska ljus som fästs på väggen genom ledningar. Som med ljuskronan är det möjligt att leta efter vintage-ljusapplikationer i sparsamhetsbutiken. Låt dem byta ledningar och använda den i ditt badrum.

Vägglampor för badrum - traditionella sätt att skapa en atmosfär.
Badrum Traditionell badrumsbelysning Traditionell belysning för.
Topp 50 bästa badrumsbelysningsidéer - Inredningslampa
Badrum & väggbelysning

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...