Home / mode / Tips om självkärleksvård

Tips om självkärleksvård

Med hemvistemandatet fortfarande på plats för de flesta av oss finns det en god chans att du måste lära dig att ta hand om dig själv i en helt ny miljö.

Detta är särskilt relevant om du är någon som vanligtvis är utåtriktad och van att komma ut ur huset så ofta som möjligt. Nu när du tvingas stanna kvar kan du ha svårt att lära dig att ta hand om dig själv så att du kan få ut det mesta av en svår situation. Låt oss ta en titt på några av de bästa groomingtipsen för självkärlek för att vara hemma nu.

1. Skapa en att göra-lista

En sak som du kanske kämpar med lite mer än någonting är motivationen att gå upp på morgonen och börja dagen. Du har inte längre ett alternativ eller ett schema att hålla fast vid. Så vad handlar det om?

Ett av de bästa sätten att ta hand om dig själv just nu är att skapa en Att göra lista. På det sättet, när du står upp, har du ett syfte och du kan spendera din tid och energi på att få saker ur listan. Detta kommer att distrahera dig från vad som händer och få dig att känna att du har uppnått något.

2. Var din egen läkare

Medan de flesta hälso- och sjukvårdspersonal anses vara en oumbärlig arbetskraft vid denna oöverträffade tidpunkt betyder det inte att alla medicinska kliniker för närvarande är öppna. Det är troligtvis också svårt att få en tid.

Om du inte tror att du kan ta dig till läkarmottagningen, ta reda på hur du kan vara din egen läkare hemifrån. Till exempel, ett bra sätt att ta hand om dig själv nu är att kontrollera din sexuella hälsa. Om du vill göra detta hemifrån, prova Herpes test hemma Kit som är diskret och erbjuder test samma dag. På så sätt kan du ta hand om din fysiska hälsa utan att behöva gå någonstans.

3. Bygg din immunitet

Ett av de bästa sätten att älska dig själv hemma just nu, särskilt under de nuvarande omständigheterna, är att se till att du är bra immunitet. Även om risken att fånga något som finns där ute är liten, finns det fortfarande en liten chans och ju friskare du är, desto bättre.

Ta tag i apelsiner och andra citrusfrukter för att se till att du får tillräckligt med C-vitamin och se till att du får andra viktiga näringsämnen i din kost. Det kan vara frestande att behandla dig själv ofta nu, men det är mycket bättre att ha ett starkt immunförsvar som kan bekämpa viruset.

4. Klä på dig

Det här tipset låter lite dumt, men det finns inget som att sätta på dig vad du normalt skulle ha på dig utanför huset för en självförtroende. Svettningar är bekväma och roliga just nu, men klär dig då och då.

På det sättet kan du låtsas att du har något att klä dig på. Det hjälper dig att må bättre inifrån och ut och påminna dig om att mandatet att stanna hemma inte är för alltid.

Att ta hand om dig själv nu hemifrån är en av de viktigaste sakerna på din att göra-lista. Se bara till att du täcker alla baser så kommer du igenom denna svåra period. Kom ihåg, vi är alla i det tillsammans.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...