Home / mode / Tips för ögonmakeup

Tips för ögonmakeup

Ansiktsmasken är viktig för att träna i den pågående pandemin. Det ska användas som en vardaglig sak eftersom det kommer att behövas ett tag. Och om vi håller fast vid detta, måste vi också ändra några av våra utvanor, inklusive smink. Det kan verka omöjligt att få din smink klar med en sådan övning som döljer det mesta av ditt ansikte men som är ganska uppnåeligt.

Så kom nedan och vi ger dig några beprövade och riktiga tips om hur du bäst kan bära dina ögon i den nuvarande situationen:

Gå modig

Det finns inget annat utseende i världen som kan komplettera det rökiga och röriga utseendet på ögonmakeup. Smokey-ögon fungerar nästan alltid för alla händelser. Och med din ansiktsmask får den mer uppmärksamhet än någonsin. Du kan nu använda din ögonskuggspinne för att göra detta, vars fläck kommer att spridas över dina ögon när du applicerar den.

Du kan lägga en bra pinne av det på dina ögon och sprida det bra. Färgen för ett rökigt öga behöver inte alltid vara svart eller mörk. Du kan använda en annan ljus färg än rosa och sprida den över hela ögat. Hon ser inte konstig ut med ansiktsmasken, bara elegant.

Kombinera smink med masken

Kirurgiska masker är en gammal historia. Numera samordnar människor masker med färgen på sina kläder och accessoarer. Du kan använda din ögonmakeup för att skapa samordning med masken och få den att se bättre ut i ditt ansikte. Likheten kan hjälpa dig att skapa ett party-perfekt utseende. Omvänt, med en helt annan men kontrasterande färg än ansiktsmasken kan du uppnå ett starkt och annorlunda utseende än normen. Till exempel kan en röd ögonskugga kopplas ihop med en svart mask.

Använd robusta produkter

En ansiktsmask som täcker mycket av ditt ansikte så det kan vara svårt att få ett vackert sminkutseende. När masken rör sig kan sminken runt ögonen och kinderna förstöras. Grunden, rodnad och bronzer kan blanda om produkterna är lätt applicerade eller krämiga.

Du kan applicera en stark fuktighetskräm för torr hud för att hålla makeupen på plats eller hålla den torr om huden är fet. Använd robusta produkter som inte smälter eller rör sig när du flyttar ansiktsmasken. Använd fler produkter runt ögonen där masken slutar så att den stannar.

Byt till en starkare eyelining-teknik

När bara ögondelen av ansiktet är synlig blir det den enda delen av ansiktet som kan beröras. Och när ögonen berörs är eyeliner den del som förstörs mest. Det kan verkligen skada det en gång kända utseendet, speciellt om en penna användes för att applicera den.

Använd därför en vinklad borste för att bygga upp sminklinjen runt ögonen. Detta kan ge det maskerade ansiktet ett slående utseende och en dramatisk touch, och det kommer att hålla länge även efter att ha gnuggats med händerna. Ingen skugga behövs heller, eftersom den bevingade borsten skapar en look för hela ögat.

Ta med lite konst

Varför släpa efter trenderna när du har kreativiteten att förvandla ditt ansikte till en vacker duk? Människor använder kreativa färdigheter för att försköna huden eftersom de flesta illustrerar sitt arbete med sina sociala profiler. Mycket av detta arbete är prisvärt och ser bra ut på ytan. Så om du har de kreativa färdigheterna kan du klättra på båten och skapa ett spännande konstnärligt utseende som matchar din ansiktsmask och får dina ögon att se glamorösa ut. Även om du inte har färdigheterna kan du alltid ta en överlägsen makeupartistkurs och följa trenden med att hålla fast.

Starkt piska

Låt inte ansiktsmasken tappa fokus på dina ögon eller förstora dina ögonfransar. Ögonfransar är ansiktet på ögonen eftersom de får mest uppmärksamhet. Om du någonsin har lagt bort dina voluminösa fransar är det dags att bära dem och flagga dina ögon. Och de stöder ett minimalistiskt utseende för ögonen som ingenting annat.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...