Home / mode / Syster tatuering idéer och mönster

Syster tatuering idéer och mönster

 

Att få en tatuering är en skyldighet i sig. På tal om engagemang kommer familjen först. Systrar är mer än bara familj – de är din bästa vän. Så om du funderar på att bli bläck, ta din syster med dig och få några matchande syskon tatuering mönster! Kolla in syster tatuering sammanfattning i galleriet nedan

Oskiljaktiga syster Infinity Tattoo Designs

Oändlighetssymbolen är enkel och ändå förmedlar de starkaste känslorna – evighetens. Överför din olösliga anslutning till din hud genom dessa otroliga tatueringsidéer.

  • Låt ’Lil Sister Big Sister’ färga dina oändlighetssymboler varje gång. Det är enkelt, vackert och lyfter fram det söta kärleks-hat-förhållandet mellan systrar.
  • Få ett rött hjärta över den svarta oändlighetssymbolen och tvärtom för din syster. Färgkontrasten är trendig och ger en väldigt cool design.
  • För en konstnärlig touch kan du lägga till en duva i slutet av oändlighetssymbolen på ena sidan och ett litet hjärta på den andra. Omvänd ordningen för din syster.

Utsökt symbolik Syster tatueringar för att se din syster bond

  • Lillfingret svor: Ta tillbaka dina barndomsminnen med denna bedårande matchande lilla fingeravtryck handleds tatuering.
  • Blomma energi: Blomstatueringar ser alltid bra ut och levande. Få samma blomma men olika färgade tatueringar för varje och få en rolig och livlig matchande tatuering. Du kan också använda denna idé när du får systertatueringar för 3.
  • Drömfångare: Din syster är den som stöder och uppmuntrar dig hela ditt liv. Hon hjälper dig att förverkliga dina drömmar. Så varför inte få matchande drömfångartatueringar tillsammans? De är komplicerade, vackra och representerar också livets cykel.
  • Anslutande fotled: Dessa inspirerande ankel tatueringar är extremt bedårande och perfekta för sommartid. Visa upp dina vackra fötter med en söt knog som förbinder händerna

Du kan hitta fler coola tatueringsidéer för systrar i galleriet nedan.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...