Home / kvinnors outfit / Svarta och vita skor

Svarta och vita skor

Alla vet hur svartvitt är fantastiska färger som vi måste ha någonstans i våra kläder. Vitt visar alla färger medan svart absorberar dock alla färger. Korrekt, vad detta innebär är att du kan ta på dig dina svarta och vita sneakers med en annan färg som du helt enkelt känner är okej för dig och ger dig det utseende du behöver. För bedövning verkar vara som, listade här är två riktlinjer för att bära dessa sneakers.

 

Matcha dem med din väska

 

När du inte är bunden att vidta åtgärder, matchar du dina sneakers med din väska får du att se snygg och ordnad ut när du arbetar på marknaden. Du får ett antal mönster av svartvitt bagage för matchning tillsammans med dina svarta och vita sneakers. Ändå gör inte strömproblem att matcha när de inte kan. Gör bara matchningen när det är okej och acceptabelt. Till det allra bästa verkar vara som, det är tillrådligt att vara uppfinningsrik på det sätt du sätter på dem.

 

Håll dig borta från att bära med informella kläder

 

Svarta och vita sneakers är de bästa för officiell bärning och aldrig så bra när de blandas med informella kläder. Så i händelse av att du inte älskar officiella kläder, så finns det inget behov så att du kan ha den här typen av sko. Tänk ändå på att det finns hela tiden utrymme för kreativitet och om du kommer att upptäcka ett större sätt att blanda slags kläder, har du frihet att vidta åtgärder.

 

Korrekt, det finns olika riktlinjer, men dessa är de allmänt använda riktlinjerna för den typ av sneakers. Visst kan du inte missa att ha ett par av dem. De har sin unikhet som inte finns i olika slag.

Svarta och vita skor: Amazon.c
adidas Xplorer Svart & Vita Skor |  Zumi
adidas Superstar Skor - Vit |  adidas
Old Skool |  Handla skor på Va
Svarta och vita skor: Amazon.c

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Herrlinnetröjor

Rätt intressant utseende   Mans linneskjortor är en av många olika varor ...