Home / kvinnors outfit / Svarta kilklackar

Svarta kilklackar

Kilhäl var skapandet av Salvatore Ferragamo, en italiensk designer. Kilklackar eller kilklackar är en slags sko, platsen på sulan är upphöjd inom hälen. Vanligtvis består av gummi eller kork, samma material fungerar för sulan förutom hälen. Det var perioden 1970-talet då kilskor har lanserats för män också. Ändå i motsats till tjejkilar att de hade låga klackar. Denna stil återupplivades igen under 2010-talet.

 

Kilar för medelstora individer

 

Om du är en medelstor tjej och behöver integrera storslagenhet i din promenad så kan kil vara ditt mest lämpliga val. Kilar tillgodoser alla åldersgrupp damer eftersom det inte har skarpa klackar. Centrumåldrade och åldrade tjejer kan också bära kilar felfritt eftersom det ger ljudstabilitet och stabilitet även vid promenader på hala golv.

 

Svarta kilklackar

 

Du kanske är glad att veta att kilar finns i nästan alla färger och helt olika typer. Du kan till och med ha för stora kilar med tjocka sulor jämfört med låga sulkilar. Ankelbandade kilar är dessutom trendiga klackar i USA. Svarta kilklackar är de mycket krävda kilarna eftersom svart är den färg som passar effektivt med varje inställning. Du kommer att kunna bära svarta kilklackar på ditt datum, promenade kväll, träffa ups och även du kan promenera på arbetsplatsen med ett par svarta kilklackar. Formell och avslappnad dressing kan åstadkommas med dessa kilar. Minikjolar till långa bytkjolar går effektivt med svarta kilklackar.

Dexter Skor |  Svarta formella kilklackar  Poshma
Dam Dot Round Toe Wedge Pumps - A New Day ™: Targ
Black Wedges Shoe: Amazon.c
Amazon.com |  Sodas Women's Beer Platform Wedge Shoes, Black, 10.
Kilar Svart mocka ankelrem Pumpar |  Prom skor, klackar, Sho

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Herrlinnetröjor

Rätt intressant utseende   Mans linneskjortor är en av många olika varor ...