Home / heminredning / Svart fåfänga

Svart fåfänga

Svart fåfänga i sovrummet är inte ett vanligt möbel för sovrum, så en husägare som vill lägga till något kan bygga en för att få vad de vill ha. Rätt trä i det nuvarande sovrummet har högsta prioritet, särskilt om möblerna är färgade.

manuell

Applicera lim på 1 tum bitar (knappar), placera dem på botten av Black Bedroom Vanity, skölj framsidan och säkra med 2d boxens naglar. Mät från en av långsidorna och gör fyra märken på kanten av 3/8 tum. Borra urtag i hålen på dessa markeringar. Limma till ändkanterna på den 48-tums massiva plywooden, placera den mellan två bitar från steg 1 och säkra med 1-tums eller 2-tums skruvar. Fäst den till de med 4d-naglar. Ställ in nagelhuvuden med nagelsats.

Vänd sovrumsfänga så att den är upp och ner. Rita en linje längst ner på hyllans överkant som en guide. Placera hyllan på baksidan av sovrummet och dra också en linje där. Placera de återstående två gavlarna på bänkskivan. Applicera lim på en av de korta och en av de långa kanterna och placera ändplattan på linjerna. Fäst den på baksidan med eller skruvar. Upprepa denna process för den andra änden av sovrummet. Placera en av hyllorna mellan de två gavlarna och toppen för att hålla den på plats medan du slår på fåfängan i ryggen och fäster gaveltoppen med ändspikarna.

Svart är inte så illa trots allt!  |  Snyggt sovrum, sminkrum.
Linon heminredning svart sovrum fåfänga bord med fjäril bänk.
Hollywood Swank Modern 5-låda Sovrumsfängsel i svart Faux Croc.
Crown Mark Bedroom Avery Black Vanity B4850BK-91 - Weiss Furniture.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...