Home / mode / Sun Tattoo Idéer

Sun Tattoo Idéer

Sun Tattoo Idéer

Soltatueringar är symboliska för ljus, styrka, sanning, liv och tillväxt. Solens kraft är destruktiv och ändå vårdande. Det är inte konstigt att solen är en så populär tatueringssymbol. Solen har dyrkats på otaliga sätt i otaliga namn i olika civilisationer. Solen är fortfarande en helig symbol för liv och tillväxt även idag. Om du känner dig inspirerad att själv ta en soltatuering, kolla in dessa fantastiska kreativa och fantastiska soltatuering idéer från olika kulturer runt om i världen.

Unika soltatuering idéer för män och kvinnor

Medan solen är populär som en tatuering bland både män och kvinnor, kan du upptäcka att mönster av soltatueringar varierar mycket mellan könen. Soltatueringar för kvinnor är mer feminina och används ofta som ett element i en mer detaljerad tatuering. Några populära soltatuering idéer för kvinnor är spiral sol tatueringar, sol tatueringar med Om symbol, sol och mån tatueringar, sol och hav tatueringar, etc. Sol tatuering idéer för män är ofta mer strukturerade och verkar mer maskulina. Några sådana exempel är aztekiska soltatueringar, solar i tatueringar med geometriska mönster, soltatueringar på armen, solstrålar tatueringar etc. Fotledssolen tatueringar och sternum sol tatueringar är de mest populära.

Att vara på modet innebär att experimentera och vara kreativ. Du hittar många fler stilar och modetrender på vår Pinterest. Följ oss på Facebook och Twitter. Vi skulle älska att höra från dig. Leva länge! Lev vackert! Vi fortsätter att ge dig otroliga modeidéer.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...