Home / mode / Style Oozing Curly Hairdos

Style Oozing Curly Hairdos

Style Oozing Curly Hairdos

Krullar ser utan tvekan attraktiva ut! De som är välsignade med naturlig lockig frisyr har verkligen en fördel. Men för dem som inte har naturliga lockar, är lockiga frisyridéer det bästa sättet att uppnå lockar. Men innan du går för en elegant lockig frisyr, borde du veta hur man perfekt sköter krullar. Lär känna alla knep för att upprätthålla en lockig frisyr, från att applicera balsam i hårets ändar, till att trimmas regelbundet och använda rätt stylingprodukter. Här är några kändisinspirerade populära lockiga frisyrer som du kanske vill prova. Läs igenom våra tips för att ta hand om lockiga frisyrer så att du enkelt kan behålla dina lockar.

Hur bryr jag mig om den lockiga frisyren?

  • Kamma håret nedifrån och upp: Detta hjälper till att lösa upp knutarna försiktigt.
  • Dela håret för att undvika delade ändar: Delade ändar ser inte bara dåliga ut, de gör också håret krusigt. För friska, fräscha och studsande lockar, se din frisör var 6-8 veckor.
  • Anpassa hårstyling: Använd två typer av hårstylingprodukter. Du kan till exempel använda en kombination av mousse och serum eller stylinggel och kokosnötolja för att forma håret.
  • Använd en bred tandkam: Lockigt hårtyp är ömtåligt och var och en av lockarna är en brytpunkt. En bredkammad kam kan enkelt lösa upp lockarna samtidigt som lockmönstret bibehålls.

Populära lockiga frisyrer som du skulle vilja prova

  • Braid Out Style: För att få de dimmiga lockarna, fläta ditt våta hår och låt det torka över natten. Ångra det nästa morgon och din flätade frisyr är klar. Bär denna frisyr med en elegant nyårsaftonsklänning.
  • Tät korkskruvstil av platina: För denna mycket voluminösa lockiga frisyr, använd diffusorn medan du blåser ut håret.
  • Flytande spiraler: Lägg till zing i dina lockar med hjälp av blond markering. Detta skulle lägga till en kant på dina lockar och få dem att se mer strålande ut. Sizzle i denna frisyr genom att bära den med en flare klänning.
  • Halv uppdatering: Detta är en av de mest populära frisyrerna och du kan applicera den på dina spiralkrullar för en dramatisk effekt. Denna frisyr skulle se bäst ut med en kort klänning.

Ta idéer om lockiga frisyrer från galleriet nedan och lys som en stjärna på alla dina evenemang och fester.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...