Home / mode / Strip Nail Art Idéer

Strip Nail Art Idéer

Stripes nail art är allt annat än tråkigt. Du kommer att bli förvånad över den mängd olika nagelkonst du kan hitta när du tittar på galleriet. Stripes nagelkonst kan göra dina naglar supertydliga och underbara. Den bästa delen? Med några enkla saker som klistermärken, tejp, nagel, färg, penslar och nagellack för överlacket kan du få vackra nagelsalongstil. Rand nagelkonst med ros ser vacker ut. Prova andra olika randiga nagelkonstdesigner som mönstrade ränder med blommor, prickar etc. Du kan hitta många vackra idéer för strippade naglar i vår bildsamling.

Fantastiska idéer för strik nagelkonst

Nagelkonst med vertikala ränder och nagelkonst med horisontella ränder är mycket populära på egen hand. Om du har korta naglar, gå till vertikala nagelkonstdesigner. Alternativt, om du vill att dina naglar ska se tjockare och bredare ut, välj fina horisontella ränder. Kontrastfärger ränder nagelkonst, matt nagelkonst med ränder, naken- och guld- eller naken- och silverbandskonst, solida och glittrande nageldesign, glittrande nagelkonst med minimala ränder är bara några av de många variationerna som du kan göra med ränder nagelkonst .

Få välskötta snygga naglar med enkla remsor för nagelkonst

Upptäck det stora urvalet av fantastisk nagelkonst i vårt galleri. De bästa verktygen för remspikdesign är klistermärken och band. De täcker i princip en del av din nagel när du målar så att du får fina linjer och mjukare mönster när du skalar av klistermärkena.

  • Borstad remsor av nagelkonst i flera färger
  • Rainbow stripe nail art design
  • Glitter och ränder nagelkonst
  • Rand nagelkonst med skimmer
  • Ränder med prickar nagelkonst
  • Sommar tema ränder nail art stilar

Låt dina naglar klistras av med din favoritlista och ha en färgstark, konstnärlig sida med tillförsikt!

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...