Home / heminredning / Strängljus Vardagsrumsidéer

Strängljus Vardagsrumsidéer

Fairy tänder vardagsrum erbjuder mångsidighet för rätt hallbelysning. Du kan skapa en känsla av det omgivande området genom att placera lampor i hörnen eller använda dem för att markera konstverk, eller så kan du använda större storlekar för att skapa tillräckligt med arbetsbelysning. Att välja rätt armaturstorlek är nyckeln till bra ljusdesign i en lång, smal hall. Storleken och typen av vardagsrum, antalet lampor du vill ha och det specifika syftet med lamporna kommer att avgöra vilken storlek som passar bäst för din plats.

Rum som fyller rum

Tänk på vardagsrumets dimensioner när du utformar vardagsrumslampor. Om du placerar mindre lampor i en längre korridor kan mörka hörn uppstå beroende på lampans läge och typ. Infällda lampor ska fylla rummet med ett varmt sken. Tänk på vilken annan typ av belysning du har. Om ljus kommer från en hängande ljuskrona eller kommer in från ett närliggande vardagsrum kan du bara behöva fylla i några utrymmen, till exempel B. några små infällda lampor. Hallar med högre tak är bäst för större ljus som är flera meter ifrån varandra. Exempelvis kommer åtta fots tak att behöva fästas med cirka 3 meters mellanrum, medan ett tio meter högt kommer att ta cirka 5 meters mellanrum.

Halltyp

Hallen och dess placering påverkar också storleken på vardagsrummet för strängljus för rummet. En liten vinklad hall är mycket lämplig för en eller två små infällda lampor eller ett medelstort ljus i mitten. Om det finns en garderob i hallen kanske ett medium ljus vill ha det. Ett foajérum passar bra med medelstora eller större lampor som fyller området med mjukt ljus för att skapa en välkomnande känsla.

Stift på 1
Pin på Home Styli
Pin på D
25 mysiga strängljusidéer för vardagsrum - DigsDi
Pin på Living Room Ide

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...