Home / kvinnors outfit / Stövlar med bred bredd

Stövlar med bred bredd

Stövlar med bred bredd skapar en av de bästa skorövergångarna från sommarsäsongen till hösten. Men att upptäcka en otänkbar känga i 12-månaders ögonblick kan vara irriterande, därför bör en sökning inledas tillräckligt tidigt. Icke desto mindre har dessa stövlar idag vuxit i olika val att välja mellan. Därför måste inte mycket stress riktas mot att hitta de rätta stövlarna.

 

Kanske är en enkel information för att köpa omfattande kalvstövlar allt som man vill göra en inköpsorder utan att bli helt galen.

 

Känn bredden på din kalv

 

För att ta reda på omkretsen av din kalv, sitt på en stol tillsammans med knäna vid 90o vinkel och mät den bredaste delen av din kalv med ett måttband. Mät varje kalv och använd den större mätningen för att ta reda på rätt mätning när du gör en beställning. När du letar efter en boot som passar dig bäst, försök med kalvomkrets, de flesta boot-beskrivningar är detta. Tänk på att kalvens omkrets mäts med medelstora skomått som kan vara 7 eller 8. Om du har en större fot kan din omkrets till och med vara större.

 

Känn återförsäljarens returtäckning

 

Att leta efter breda stövlar kan vanligtvis vara tufft om du inte känner din kalvomfång effektivt. Som sådan är chansen att du kommer att beställa en känga som inte passar dig effektivt. Den perfekta faktorn med onlineanskaffning är att det finns alla tidsval för att uppfylla kunder. Testa returtäckningen tidigare än att göra en beställning. Vissa butiker kan erbjuda gratis transport för retur, medan andra kan ha en vikt som huvudsakligen baseras på kostnaden.

Stövlar för bredd för kvinnor: Amazon.c
8 fashionabla breda fotkängor för hösten '17 - Skodon Ne
Stövlar för bredd för kvinnor: Amazon.c
Clarks Womens Wide Breed Casual Dress Rider vinterstövlar GRATIS.
Ankelstövlar med bred bredd - En sparsam mamma - Recept, hantverk, DIY och mo

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Herrlinnetröjor

Rätt intressant utseende   Mans linneskjortor är en av många olika varor ...