Home / mode / Spetsar bröllop skor

Spetsar bröllop skor

Spetsar bröllopsskor

När du har valt rätt bröllopskläder måste du välja de perfekta bröllopsskor, frisyr, smink och accessoarer för att komplettera ditt brudutseende. Att gå längs gången i en vacker brudklänning med ett inte särskilt speciellt par skor är inte rätt sak att göra. Den perfekta flytande klänningen, den eleganta midilånga cocktailklänningen eller sjöjungfruens bröllopsklänning kräver alla ett snyggt par skor. Så förbered dig på en av de speciella händelserna i ditt liv med ett snyggt par spetsbröllopsskor för brudar.

Faktorer att tänka på när du väljer dina bröllopsskor

Den första punkten att tänka på är komfort. Du ska kunna gå bekvämt i dina skor utan att snubbla över fållen på din brudklänning. Bröllopsceremonin skulle ta ett par timmar att vara över. Välj därför ett par klackar som du bekvämt kan bära hela dagen. Innan du väljer din sko bör du överväga antalet tum på din skohäl. De mest populära skofärgerna är grädde, vit eller elfenben.

Populära spetsbröllopskor för brudar

  • Vit spetsbyte: Bär en glamourdrottning på din bröllopsdag i detta eleganta par vita spetsstövlar från Gianvito Rossi.
  • Spetsiga vita pumpar: Du ser snygg ut med dessa vita Belluci-spetspumpar från de kända varumärkena Dolce och Gabbana.
  • Fancy Satin Healing: Visa upp massor av oomph i detta eleganta par brudskor som pryds med ett accent kristall diamantmönster och en offset tyll rosett.
  • Barbara Schuh: Detta är en perfekt De Blossom naken pointe sko för att komplettera din fantastiska bröllopsklänning. Skon har en glittrande häl som komplimangerar tåbädden och spetsfärgen.
  • Spetsig häl med ankelrem: Detta smickrande par Chase och Chloe skor finns i en nakenfärg som passar bra med många typer av bröllopsklänningar.

Det här är några av de populära spetsbröllopsskor som du kanske är intresserad av för ditt bröllop. Upptäck galleriet för de hetaste skodesignerna att kombinera med ditt brudkläder.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...