Home / kvinnors outfit / Sperry skor

Sperry skor

Kom sommarsäsongen och också börjar du oroa dig för illaluktande svettiga tår och obehaget att få promenera runt i slutna sneakers hela dagen lång. Det är där Sperry sneakers hjälper. Vad är extra, de bärs ofta med absolut vad som helst och till alla händelser, med trevlig aplomb.

 

Så som det hela började

 

Gymnastikskorna föddes först av nödvändighet när Paul Sperry, grundaren till skoföretaget, bestämde sig för att skapa skridskor för sina båtmän och sig själv. Han fångade en handgjord sula snidad med fiskbensdesignen på den enda verkliga av sina vanliga sneakers och provade den. Det arbetade väldigt effektivt och var också glidskyddat. Det inledde starten på Sperry sneakers!

 

alternativ

 

Några särskilda alternativ skiljer Sperry sneakers från de andra. Den högre delen ovanför den enda verkliga är vanligtvis tillverkad av läderbaserad och är handsydd. De har läderbaserade skosnören eller konstgjorda skosnören. Eftersom de endast har tre spetsar, är de enkla att glida på och slitna utan strumpor. Sulorna är vanligtvis räfflade i fiskbensprovet så att de inte glider.

 

Användningsläge

 

De är mest anpassade till somrarna och eftersom somrarna är fräsande och svettiga, är de mest slitna utan strumpor. Men i händelse av att du inte riktigt känner dig tät med strumpor, ta på dig ett lättviktigt par. Användningsläget är lika mycket som du. På knappt kallare dagar bär de ofta utan strumpor. Även om matchen tätt knappast någonsin utlöser de blåsor när de bärs med strumpor. De kommer i färgglada färger och kan helt enkelt samarbeta med alla kläder för att ge en ”cool gurka” look.

Sperry® Autentiska original A / O Sahara båtskor för kvinnor |  vara
Amazon.com |  Sperry herr Authentic Original 2-Eye Boat Sko.
Grey Sperry Boys Tuck Ltt |  Avslappnad |  Rack Room Sho
Amazon.com: Sperry Unisex Star Wars Cloud Slip-On: Sperry: Sho
Blush Sperry Girls Lounge Ltt |  Avslappnad |  Rack Room Sho

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Herrlinnetröjor

Rätt intressant utseende   Mans linneskjortor är en av många olika varor ...