Home / heminredning / Spårbelysning Vardagsrum

Spårbelysning Vardagsrum

Spårbelysning vardagsrum – Märkte du att banan har träffat varje hörn där en ljuspunkt krävs? Och det är normalt, för nästan allt som har att göra med ljusdiodteknik (halvledardioder som avger ljus när elektrisk ström passerar genom dem) är verkliga fördelar. Så om du fortfarande är en av de människor som skruvar loss traditionella glödlampor hemma, var försiktig eftersom det är sista gången du gör det efter att ha läst det här.

De är säkrare än konventionellt ljus eftersom det är mindre skadligt för miljön: det innehåller varken kvicksilver eller volfram. Dessutom minskar det koldioxidutsläppen med 80%. Att byta ut en glödlampa med en LED-bar är … densamma. Naturligtvis, när det gäller halogen, måste vi kontrollera spänningen och typen av förankring och välja samma egenskaper för vårt nya TRACK i butiken.

Om halogen är 12V, behöver vi ett spår med en transformator, i motsats till en 230V-lampa. Å andra sidan, om vi vill byta ut ett lysrör med ett spår, måste vi ta bort transformatorn (eller primern) och ballasten och ansluta rören direkt till 220V-nätverket. Hoppas du tyckte att det var användbart, vi ses nästa gång!

Ljusidéer för vardagsrummet |  Vardagsrumsbelysning, Living.
Underbara spårbelysningsidéer för det moderna hemmet.
Vardagsrummet innehåller inte spårljusen, restaurangen.
11 tips för hemuppställning för att sträcka ut små utrymmen med lampor.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...