Home / heminredning / Sovrumsfängnad med ljus Modern dekorationsstil

Sovrumsfängnad med ljus Modern dekorationsstil

Sovrum fåfänga med ljus – Om du alltid har velat tända fåfänga är det enkelt att göra en. Jag har satt ihop ett par saker för att göra en. Jag älskar min upplysta fåfänga och jag kunde inte leva utan den. För vertikal belysning för din fåfänga. En ljus eller vertikal vägglampa på vardera sidan av din inre spegel ger jämn belysning av området och belyser utrymmen som kan bli skuggor när du använder taklampa.

Vertikala lampor och vägglampor finns i en mängd olika färger och stilar, inklusive flera ljusalternativ. Använd halogenlökar för en ljusare, modern sminkfänga som inte får dig att se sval och gul ut. Infällda lampor tenderar att skapa konstiga skuggor när de används med andra lampor. Även om detta inte är ett problem när det gäller att tända de mörka hörnen i köket runt ett sovrum.

Infälld belysning kan skapa skuggor som det är bäst att inte ha i ett område där du tittar i spegeln. Om du inte är säker på om du behöver mer ljus, fortsätt försiktigt och lägg till mer ljus. När det gäller fåfänga och DIY-sminkfänga i sovrummet är det bättre att ha ett överskott av ljus som inte räcker. Lägg till upprätt tillbehör om det finns mörka skuggor längst upp eller under spegeln.

7 kraftfulla skönhetsformer som faktiskt fungerar [Made For Everyone] i .
lyxgrått klassiskt toalettbord med spegelljus Toppkatalog.
9 Trender för heminredning att följa 2019 |  Toalettborddesign.
50+ bästa sminkfönsterbord med ljus - idéer på Fot

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...