Home / heminredning / Sovrums fåfängsdesignidéer

Sovrums fåfängsdesignidéer

Att göra idéer Sovrum fåfängaFörnödenheter som krävs för detta finns på lika olika platser som i virkesbutiken och vid försäljning av lokal fastighet. Genom att välja färger såväl som dekorativa element som lampor och speglar som matchar din dekorationsstil kan du skapa en byrå som passar din inredning men inte kostar mycket. Hitta två små sidobord eller nattduksbord med lådor. Dessa måste matcha. Det behöver inte vara dyra bord, du vill nog måla dem.

Skapa en fåfänga topp. Du kan göra en skiva ungefär 1 1/2 till 2 tum tjock. Det borde vara tillräckligt långt för att gå över de två borden och ett mellanrum mellan dem för att du ska kunna sitta ner med hår och smink. Den ska vara tillräckligt bred för att täcka borden. Hitta trä i en virkesgård eller hårdvaruaffär. Leta efter massivt trä istället för spånskivor, som inte kan målas särskilt bra. När du väl har brädan på plats ska du kunna skjuta en stol under brädet och mellan de två brädorna.

Måla finalborden och träskivan. Du kan överväga speciella målningstekniker som marmorering. Låt färgen torka enligt instruktionerna på färgburken. Placera brädet på de två borden. Häng en dekorativ spegel på väggen ovanför fåfängan. Leta efter en spegel som matchar din dekoration och möbelstil.

Små sminkborddesignidéer för små sovrum Omklädning.
70 moderna idéer för toalettbord för små sovrumsinredning.
11 Snygga idéer för sminkfängelse - Organisation för fåfänga bord Ti
Sminkbord idéer skönhetsrum små utrymmen 58 Idéer |  Klä på sig .

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...