Home / heminredning / Sovrum fåfänga skrivbord

Sovrum fåfänga skrivbord

Var inte skrämmande när det gäller din skönhetsrutin – och vi menar det bokstavligen. För allt som är så försiktigt som att använda läppstift och mascara, bör detsamma gälla ditt makeuporganiseringssystem. Och oavsett om du har din egen eller en liten switch Sovrum fåfänga, Vi är här för att inspirera till en vacker lösning som passar dig, från återanvända vaser till Lucite-hyllorna.

Parfymhyllor: Ordna dina favoritdoftar i hyllorna för att spara lagringsutrymme. Vi älskar den här tredelade enheten som bara staplar dina dofter för att hålla dem så vackra som de luktar. Håll saker så tydliga att de med en genomskinlig enhet inte är tydliga. Akryl är ett utmärkt alternativ att arbeta med eftersom det lägger till konsistens i all din kosmetika utan att det påverkar din fåfänga.

Och med olika storlekar och stilar är det enkelt att anpassa ditt val för att matcha dina sminkval. Ordna bulldozrar som lotion eller vätska med ett par tallrikar och en ljushållare. Detta DIY-stativ täcker mycket av golvet när det gäller att hålla dina föremål på ett ställe. Kombinera ett mindre fat med ett större för en skräddarsydd lösning för ditt rum.

Liberty Furniture Bedroom Vanity Desk 244-BR35 - Weinberger's.
Amazon.com: Dressing Makeup Table, White Vanity Desk Bedroom.
JAG ÖNSKAR !  en dag kommer jag att ha något identiskt med denna skönhet.
Amazon.com: Mecor Vanity Set med Mirror, Wood Makeup Dressing.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...