Home / heminredning / Sovrum fåfänga med lådor

Sovrum fåfänga med lådor

Sovrum fåfänga med lådor – För många kvinnor sminkar sig i ett trångt badrum eller, ännu värre, i bilen. Målet med smink är att förbättra sitt naturliga tilltalande och det måste appliceras på en specifik plats. En smink fåfänga i ditt sovrum är ett perfekt utrymme. Kom igång för att se till att du verkligen är bekväm med din tid.

Välj en byrå. Ett idealiskt bord har en stor arbetsyta och flera lådor. Om du inte hittar ett fåfängsbord som passar dina behov kan du skapa ett genom att lägga till ett bord för två dekorativa ljusbord. Lämna utrymmet mellan dem så att du kan koppla av i toalettbordet. Ställ upp bordet med en medföljande stol bredvid. Lägg till en sminkspegel. Du kan sätta en spegel på väggen bakom bordet och placera mittpunkten i ögonhöjd eller bara använda en stående spegel. Om du väljer det andra alternativet, använd en roterande modell med en förstoringsspegel på ena sidan och en seriens spegel på den andra.

Lägg till ljus i din fåfänga. Om det finns tillräckligt med bordsutrymme, använd bara en fin lampa på vardera sidan av byrån. Montera annars lamporna på väggen. De flesta hårdvaruaffärer säljer ljusremsor som kan monteras på vägg och anslutas till ett eluttag. Standardinställningarna för vägglampor finns till höger och vänster i området. Lägg till personliga detaljer som växter och foton av nära och kära. Din sminkförfänglighet är ett område där du kan gå ut ur dagens spänning. Att sitta på det ska vara en avkopplande, till och med terapeutisk, upplevelse.

Vanities: White Vanity Set Ikea White Vanity Desk Bästa fåfänga.
Amazon.com: Hörnsminkbord med tre vikningar.
Amazon.com: Victory Corner Makeup Vanity Table White Makeup Desk.
Hotell Night Stand Bedroom Vanity Nightstand Table Luxury Wood.
Sovrumsfängelser med klassiska och moderna desi

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...