Home / mode / Söta kistnaglar

Söta kistnaglar

Söta kistnaglar

Att göra söta kistnaglar är den hetaste trenden bland kvinnor idag. Du kan få både långa och korta kistspikar gjorda efter din stil. Det finns massor av kändisar dessa dagar som pryder kistnaglar som allt annat. Dessa nageldesigner har lågt underhåll och ser mångsidiga ut.

Kistspikarna med böjda spetsar avrundas innan de poleras och glittrar för att ge dem ett kreativt utseende. Så glöm inte att prova kistspik vid ditt kommande salongmöte.

Söta kistspikar I ballerina rosa

Mjuka pasteller i kistspikdesign ser fantastiska och underbara ut. De matta nyanserna kan perfekt skapa det drama du letar efter. De är eleganta och stilrena och passar kvinnor i alla åldrar.

Kistspikar i vitt

Dessa kistspikar är verkligen symbolen för felfrihet och enkelhet. Glansen i den vita färgen på dina naglar förstärker deras naturliga skönhet och ger dem också ett vackert utseende. Både glänsande och mattvita kistnaglar är raseri bland unga kvinnor. Du kan till och med använda en guldkistspik medan du håller de andra i vitt för ett mer fantastiskt utseende.

Guld- och svarta kistspikar

Bland idéerna för flera kistspikar har denna kombination det mest kungliga utseendet. Den glänsande svarta nagelfärgen i kombination med den tjocka guldglitteren förstärker den dramatiska effekten till stor del. Så om du vill ge dina manikyrerade kistnaglar ett fantastiskt utseende, är denna design ett måste.

Akryl kista spik design

De kistformade akrylnaglarna är riktigt heta och trendiga nageldesigner. De släta ytorna som naglarna har efter manikyren är perfekta för att ge dig den ultimata tillfredsställelsen. De kommer i fantastiska färger som rött, vinrött, lila och ser också fantastiska ut i nakna färger som regnbåge, rosa etc.

För djärva men söta kistspikdesigner kan du också välja nagelkonstens 3D-stil. De är utsmyckade med dekorativa kronblad och söta strass för att förbättra dina nagels utseende. Utforska det super roliga galleriet nedan för mer fashionabla kistnagelkonst.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...