Home / mode / Sommarsmink

Sommarsmink

Sommarsmink

Sommaren kräver några allvarliga sminkhackar. Du vill inte ha fläckig eyeliner, smältande foundation eller klibbigt läppstift för att förstöra din dag. Kolla in dessa sminktips för heta väder för att hålla ditt ansikte friskt och vackert hela dagen.

Bästa sminkidéer för sommarvärmen Du måste följa:

  • Rätt grund: Hur du tar hand om din hud är viktigare än sminken du använder. Använd en oljefri fuktighetskräm och matchande oljefri foundation för din makeupbas. En lätt silikonbaserad formel förhindrar svettning och skyddar din hud och fukt.
  • Brons upp: Att applicera en brons på en lätt sminkbas kan vara perfekt eftersom det accentuerar dina kindben, panna, näsa och haka. Överdriv inte för att få ett friskt och naturligt utseende. Använd pulverbronser på örsnibbar och nacke när du bär en hästsvans.
  • Färgläggande läppstift: Det är dags att dike dina tunga matt läppstift för enkla och lätta fläckar. De är långvariga och kan tillsättas med en läppbalsam utan att oroa sig för färgfläckar. Prova persika- eller babyrosa toner för ett livligt, luftigt utseende.

Fantastisk sommarsmink ser efter bruna ögon:

  • Undvik att använda en tjock ögonkräm på dina ögonlock för att hålla ögonskuggan längre. Platta istället en grund för ett friskt, fuktigt utseende. Det skapar en lämplig bas för en längre livslängd på ögonskuggan och minimerar rynkor.
  • För en tät eyeliner, applicera din vanliga grädde eller pennfodral och använd sedan en liten borste för att applicera mörk ögonskugga på toppen för livsduglighet hela dagen. Du är redo att rocka det glada sommarutseendet!
  • Se till att du applicerar vattentät mascara av god kvalitet för att undvika tvättbjörnsögon efter en lång arbetsdag. Det hjälper dig också att svettas mindre och bära den divan

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...