Home / mode / Sommar Nail Art Idéer

Sommar Nail Art Idéer

Sommar Nail Art Idéer

På sommaren blir fåglarna och bin galen eftersom alla blommor blommar och bär frukt. I säsongens anda kan du göra sommarnagelkonst själv i färgerna rosa / orange / blå / mint eller bli oerhört kreativ med naturliga teman. Blommor, löv, kronblad och sommarfrukter som vattenmelon, gurka, citron och lime, körsbär och jordgubbar ger fantastiska nagelkonstdesignelement! Om du planerar en sommarspikmanikyr är det också en bra idé att utforma spikkonstnärer med slipsfärg.

Sommar nagelkonstdesigner i linje med säsongens väsen

Sommaren är högljudd, överflödig och extravagant. Du kan smycka dig in i sommaren med några härliga sommarkonstdesigner. Splatter lack nagelkonst, turkos och guld rand nagelkonst, nagelkonst med regnbågsdesign, sommarspikmanikyr med pastellfärger etc. är bara några av de stilar som trender den här säsongen! Du kan också experimentera med 3D sommarkonstilar, akrylfärg för nagelkonstdesign, skimrande, randiga, glittrande, glittrande eller prickade nagelkonstidéer.

Sea-Beach tema sommar nagel manikyr stilar för havet älskare i dig

Om du är en av de människor som inte kan tänka sig sommaren utan att tänka på havet och havsstränderna, kommer du att älska dessa sommarens nagelkonstidéer:

  • Sjöstjärna nagelkonst
  • Strandtema nagelkonst
  • Turkos och sandgult spikmanikyr
  • Shells and Bubbles Nail Art
  • Matt nagelkonst vid havet

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...