Home / mode / Sommar nageldesign

Sommar nageldesign

Sommar nageldesign

Förbered dina naglar för sommaren och låt dem leka under solen hela dagen med våra sommarspikdesignidéer. Nu kan du döda somrarna som aldrig tidigare tack vare vår sammanställning av söta sommarnaglar som är enkla att kopiera. Sommarspikarna som vi kuraterade är fulla av ett äventyrligt humör. Inkludera djärva färger, nya råa strukturer, ljusa mönster och moderna former för att skaka upp dina naglar och förbättra din signatur sommarstil.

Förbättra dina naglar med idéer för design på sommarspik på nästa nivå

Sommarsäsongen handlar om varma, ljusa och tropiska färger, beroende på vädret. Prova dina färdigheter över en fruktig cocktail gjord av djärva nyanser som fluorescerande rosa, pistaschgrön, körsbärsröd, ljusgul och mörkblå. Visa din kreativitet genom djärva sommarspik akrylfärger och olika mönster. För ett supercool utseende, välj från en enkel färgpalett som solnedgångsfärgerna och välj olika finish som ombre med glitter. De geometriska formerna tenderar också med kontrasterande prickar på en enda spik.

Söta sommar naglar att replikera

  • Kistspikformen är också känd som ballerinastilen, som handlar om lång akryl med fyrkantiga och avsmalnande kanter som liknar formen på en kista och passar bra med balettskor.
  • Naglarnas eleganta runda form är alltid trendig och populär eftersom den är elegant och mångsidig. Du kan stjäla rampljuset genom att måla de runda naglarna med djärva och djupa färger.
  • De fyrkantiga naglarna kan aldrig gå ur stil. Gå efter fyrkantiga ändar för att följa den populära trenden och få din nagelsäng att se bredare ut och jämna ut dina naglar.

Dessa sommariga nageldesignidéer är trendsättare och kommer säkert att rulla några ögon på vägen. Kolla in galleriet nedan för snygga och söta sommar nagelkonstidéer.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...