Home / mode / Sol och måne tatuering idéer

Sol och måne tatuering idéer

Sol och måne tatuering idéer

Sol- och måntatuering visar tydligen motsatt natur och attityd. Medan solen är en symbol för manlig energi står månen för kvinnlig hemlighet. Betydelsen av solen och månen handlar om den harmoniska föreningen av två motsatta naturkrafter. Tatueringskonstnärer har skapat riktigt underbara tatueringsdesigner med dessa två element. Vissa människor föredrar att visa en sol och måne i ett liknande motiv, men på olika delar av kroppen som höger och vänster fötter, två axelblad, motsvarande fingrar etc. Medan solen och månen visas separat är de solen och moon Moon tatueringsdesigner delar i allmänhet ett gemensamt motiv eller en teknik. Några populära exempel är geometriska sol- och månatatueringar, akvarell sol- och månatatueringar, mandala sol- och månatatueringar etc.

Var vill du ha din sol- och månatatuering?

När du är säker på vilken sol- och måntatuering du vill ha på din kropp (eller åtminstone har en grundidé) måste du ta reda på var du vill att din tatuering ska vara. Övre rygg tatueringar av solen och månen är mycket populära. För sådana stora naturkrafter ger övre eller nedre delen en fantastisk duk. Krage ben eller axel sol och måttatuering är också en bra idé om du inte har något emot att bli färgad på beniga områden. Minimalistiska sol- och måntatueringar på fingrar, handleder, fötter eller anklar ser också bra ut.

Du kan också kolla in:

Hitta de vackraste idéerna om tatuering för sol och måne

Att färga in är en ganska process. Välj först din favorit tatuering design. Du kan konsultera din tatueringskonstnär med några grundläggande idéer, plocka upp din favorit sol- och månatatuering från våra bildarkiv, eller ännu bättre, bli inspirerad och skapa din egen unika kroppsdesign. Några exempel på olika mönster du kan hitta i vårt galleri är:

  • Solen kysser månatatuering
  • Yin Yang-symbol med sol- och månatatuering
  • Exotisk mandala sol och måne tatuering
  • Sternum solen och månen mandala tatuering
  • Månen och solpunkten arbetar tatuering
  • Sol med månadame tatuering

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...